Spiritismul este o practica oculta condamnata de Dumenzeu. nu contactezi spirite sau cv de genul sunt doar nalucirile duhurilor necurate/fereste-te de asa ceva caci intra in categoria magie.
"Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua. (Apocalipsa 21, 8)"
Sunt fata. nu vrei sa povestesti te rog. :d. Repet: nu vreau sa fac asa ceva, vreau doar sa aflu povestile altora.
Esti fata? scuze... da o sa povestesc dar nu pe TPU
Imi poti trimite mesaj pe privat atunci cu povestea ta
Ai facut spiritism?
...nu e asa de interesant cum crezi. lasa gandul nu il dezvolta
Nici nu aveam de gand sa fac asa ceva, era doar curioasa
Un sfat. Nu te apuca de asa keva pentru ca nu aduce nimic bun. Probabil ca u vrei sa te apropii de DN-ZEU si nu tiai dat seama. Mergi la biserika kiteste rugakiuni sh inityereseazate de Iisus. Mai ales ca in perioada asta s tot felul de filme. Kautam si eu ak un an kai verzi pe pereti sh incepusem sa am probleme pana intr-o zi cand m-am intrebat. Ce caut eu de fapt sh atunci mi-am dat seama k vropiam sa ajung la DN-ZEU. D nu l-am cautat undr=e trebuie. Ai grije cu astea nu e de gluma. Dn-Zeu sa te konduka pe drumul bun!
Te rog daca tot scrii D-zeu scrie corect si daca tot crezi in El
Basmeeeeeeeeeee mai trist e ca tiganii fac palate pe porcarile astea fi serios nu exista de astea man
Nu stiu...am citit cateva chestii si ne-a povestit si o profa...
Stiu ca curiozitatea ne defineste dar ratiunea oare nu? profa aia altceva nu are de facut
Deci Profa nu a zis "e adevarata faza cu spiritismu". a zis ca atunci cand era si ea mai copila, a fost intr-o tabara si impreuna cu niste colege au zis sa incerce "spiritismul"..si au chemat ele acolo si la un moment dat s-a deschis fereastra. A zis ca atunci pe moment a crezut asta (una din fete a innebunit), dar cu timpul a inceput sa se gandeasca ca poate fereastra s-a deschis de la vant sau poate a fost altceva.Si a zis ca acum nu stie daca, crede sau nu.Era parerea ei, cred ca oricine isi poate da cu parerea, cum ai facut si tu
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: