Okey. Bun, in primul rand, un rit de evocare a ingeriilor e putin similara cu cea de evocare a demoniilor.
Deci o sa ai nevoie de un sigiliu al unui inger ( nu e obligatoriu dar e necesar), si sa spui o rugaciune prin care ii ceri sincer lui Dumnezeu sa trimita un inger ( nu e nevoie de sange, cum ai vazut in supernatural).
Trebuie sa stii 2 lucruri:
1. Daca nu esti suficient de "deschis spiritual" nu o sa-l vezi sau sa-l simti.
2. Ingerii pot fi ocupati deci s-ar putea sa nu iti raspunda imediat.
Un semn al prezentei angelice este un sentiment euforic neobisnuit si o stare de pace calm, uneori e probabil chiar si sa simti miros de tamaie.
Glumesti, nu?
Nu, nu glumesc
Ai invocat vreun inger?
Ingeri nu, dar demoni da. Totusi precizez ca nu l-am vazut fizic, in schimb am vb telepatic. Au fost cazuri cand vorbeam cu o entitate prin intermediul unui "profan", dar asta nu a oprit entitate ca sa-si etaleze cunostiintele despre ocultism. Desi au fost si cazuri cand am avut contacte cu ingeri dar asta e mai rar, de obicei demoni sunt cei care te freaca pe creier
Ok.
Multumesc pentru funda! Ai reusit?
Nu prea am reusit, deoarece mi s-a spus ca e nevoie de o anumita "formula" pe care nu am gasit-o. Am cautat si in enochiana si tot nimic. Am in schimb sigiliile a 40 de ingeri.
Mai nu e vorba de nicio formula. E simplu, relaxeaza-te si inchide ochii vizualizeza-l sigiliu ( nu-l privii) ca nu o sa mearga, incearca sa-i simti prezenta.
O sa incerc. Mersi
Apuca-te si ' trage ' de pe net toate cartile despre magie enochiana pe care le gasesti, studiaza-le si vei gasi raspunsul.