Pare un vis de la satana.Ce poti face e sa te pui sub protectia Mantuitorului Hristos.
Sa iti dai sufletul si viata in srapanirea Lui: " Daca marturisesti deci cu gura ta pe Iisis ca Domn(Stapan) si crezi in inima tta ca Dumnezeu l-a inviat din morti, vei fi salvat."Caci prin credinta din inima se primeste nepfihanirea(statutul de a fi considerat fara pacat) si prin marturisirea cu gura se ajunge la mantuire" Romani 10.-9, 10
Roaga- te Mantuitorul meu Hristos iti daruiesc tie sufletu meu si viata mea, fii tu Stapanul meu, iti multumesc ca ai murit pentru toate pacatele melPe pe care le marturisesc inaintea Ta(spune specific toate lucrurile pentru care te mustra constiinta) si iert si eu persoanele care m- au ranit pe mine( spune pe nume pe cine si pentru ce)( o modalitate importanta prin care satan are acces la sufletul nostru e prin neiertare, amataciune, resentimente, decizii de neiertare)Primesc sa fiu curatit prin sangele tau Iisus de toate pacatele mele si sa ma adopti in familia ta.Te rog ajuta -ma sa inteleg Cuvantul Tau Biblia si sa gasesc locul meu in familia ta. Orice demon de frica, de intimidare iti poruncesc sa pleci de la mine acolo unde te trimite Iisus, nu ai nici o putere asupra mes, eu ii apartin Lui!