| MountainRiver a întrebat:

Hei, dacă mor înecată cu mâncare, se consideră tot sin?!

Și biologic vorbind poți face asta?! Sau va apărea automat rezistența organismului de a nu o face?!

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Hei, dacă mor înecată cu mâncare, se consideră tot sin?!
daca e voluntar =da
Și biologic vorbind poți face asta?! Sau va apărea automat rezistența organismului de a nu o face?!
va apare un mecanism automatizat care te va salva indiferent ce vrei tu, dar de ce ai ganduri de astea?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Hah, still in a awkward relationship with the imaginary friend called GoD? big grin

| anonimg a răspuns:

Depinde. Dacă motivul înecării este lăcomia, atunci este păcat.
Toți ne-am înecat la masă.
Organismul luptă continuu să se salveze. Dacă nu mai rezista, înseamnă că i-am depășit granițele rezistenței sale. Am abuzat el, și rezultatul este boala și moartea. Dumnezeu condamnă orice abuz pe care ni l-am făcut.
Obiceiul greșit de a mânca repede, de a introduce un bol alimentar prea mare (bol alimentar este cantitatea de mâncare introdusă în gură), de a mesteca prea puțin, de a mânca prea fierbinte sau prea rece, și multe altele; deci astfel de obiceiuri nesănătoase duc la boală și la moarte.
Fiziologia trebuie predată în școli, mai mult decât orice altă materie.

| KovacsB a răspuns:

Macar ajungi pe lumea cealalta cu burta plina.
Nu au cantar la poarta, si obezii pot sa intre, au Raiul lor, sa pastrezi un loc si pentru Sosoaca.

| Kufu95 a răspuns:

Tot ce înseamnă sinucidere se consideră păcat, nu contează prin ce metodă, nu poți face, evident că la un moment dat organismul va simți cantitatea de mâncare.

| EestiSodalane a răspuns:

Ce-i aia sin? Aveți creierele atât de prăjite încât ați uitat limba română? De ce ar fi păcat să mori dintr-un accident? Ar fi păcat de viața da că dacă nu ești prost ai grijă cum mananci

| pacatosulBogdan a răspuns:

Daca exista intentie in actiunea ta, se poate considera pacat, dar din perspectiva ta, de ce te-ai comporta ca si cel mai mare dusman al tau?

| JohnnydeFeer a răspuns:

Dece ai face asta?, Ai lucruri mai frumoase de facut...

| MountainRiver explică (pentru JohnnydeFeer):

Mai există ceva frumos cu adevărat pe pământul de azi?! Ceva care să vă facă să tresare inima, sufletul, să vă facă să vă simțiți că trăiți, dar că trăiți, nu doar că "trăiți" într-un Matrix de 2 m pătrați, numiți casă și cel mult mașină /microbuz - work și tot așa. Și mai paradoxal de atât e că deși toată viața e nemernică rutină, fi* de ce ai avea cea mai mare nevoie să-ți devină rutină și deci stabilitate, anume un job. Vedeți bine, că azi, mă refer la generația noastră de azi, 20, 30 de ani, avem un an, 2, job, apoi ne dau afară sau nu ne mai găsim și ne tot luptăm veșnic, oricum, doar să tragem de un job și să ne ținem un job cât să supraviețuim. Iar când vine vorba de viața noastră, totul a devenit un Matrix.
Nu știu ce să mai cred despre viața asta. Pare cam SF așa. SF de plictisitoare și în același timp controversată, stresată, nebună.
Nu știu dacă după a toată această descriere mai vedem ceva bun în viață. happy

| JohnnydeFeer a răspuns (pentru MountainRiver):

Deci ai vazut filmul Metrix, In loc sa iei pastila albastra si sa traiesti intr-o iluzie a fericiri false si superficiale, Tu ai ales pastila rosie si sa vezi adevarul, si cat de nenorocita e lumea asta, Sa faci pe eroul sa lupti, Interesant raspuns, Respect.