Depinde. Dacă motivul înecării este lăcomia, atunci este păcat.
Toți ne-am înecat la masă.
Organismul luptă continuu să se salveze. Dacă nu mai rezista, înseamnă că i-am depășit granițele rezistenței sale. Am abuzat el, și rezultatul este boala și moartea. Dumnezeu condamnă orice abuz pe care ni l-am făcut.
Obiceiul greșit de a mânca repede, de a introduce un bol alimentar prea mare (bol alimentar este cantitatea de mâncare introdusă în gură), de a mesteca prea puțin, de a mânca prea fierbinte sau prea rece, și multe altele; deci astfel de obiceiuri nesănătoase duc la boală și la moarte.
Fiziologia trebuie predată în școli, mai mult decât orice altă materie.
Tot ce înseamnă sinucidere se consideră păcat, nu contează prin ce metodă, nu poți face, evident că la un moment dat organismul va simți cantitatea de mâncare.
Daca exista intentie in actiunea ta, se poate considera pacat, dar din perspectiva ta, de ce te-ai comporta ca si cel mai mare dusman al tau?
Macar ajungi pe lumea cealalta cu burta plina.
Nu au cantar la poarta, si obezii pot sa intre, au Raiul lor, sa pastrezi un loc si pentru Sosoaca.
Ce-i aia sin? Aveți creierele atât de prăjite încât ați uitat limba română? De ce ar fi păcat să mori dintr-un accident? Ar fi păcat de viața da că dacă nu ești prost ai grijă cum mananci
Hei, dacă mor înecată cu mâncare, se consideră tot sin?!
daca e voluntar =da
Și biologic vorbind poți face asta?! Sau va apărea automat rezistența organismului de a nu o face?!
va apare un mecanism automatizat care te va salva indiferent ce vrei tu, dar de ce ai ganduri de astea?
Hah, still in a awkward relationship with the imaginary friend called GoD?
Daniela_6645 întreabă:
anonim_4396 întreabă: