| MadamSpanacus a întrebat:

Hei..deci zilele trecute am visat cum un diavol pune mana pe mine si ma trage in iad,si nu puteam sa opun rezistenta,si incercam sa.mi fac cruce dar nu puteam,si nu e prima data cand visez ca sunt posedata,e a patra oara,si de mica am o problema,am o voce in cap,care de mica ma "punea" sa ma port urat,sa fac lucruri rele,ei,acum a aparut din nou,si ma enervez prea repede,stiu ca nu pare real,dar e cat se poate de real,si cand ii cer ajutorul lui dumnezeu,vocea aia il spurcă si alte chestii,eu sincer cred in cazuri de posedare,dar nu stiu daca asta se poate numi posedare,totusi,o entitate mica,tot am,ce ziceti...ce pot face sa scap, oare cand ma duc la spovedit...sa.i povestesc parintelui?
Vă tog,nu luati in ras, am nevoie de ajutor

Răspuns Câştigător
| Boiiii a răspuns:

Sunt Crestin dar am sa-ti spun cat mai logic.
Visele sunt o stare de imaginatie involuntara care apar atunci cand esti intr-o satre de inconstienta si sunt mai multi factori care duc la aparitia visurilor precum mancarea, starea de oboseala, pozitia somnului s.am.d.
Dar se intampla ca subconstientul sa trage un semnal de alarma la lucruri care pot sa te afecteze dar nu-ti dai seama de ele.De ex. cineva apropriat iti vrea raul sau esti pe aproapre de o nenorocire e.t.c.
Daca esti o persoana religioasa atunci inseamna ca tu ai facut o fapta pe care nu o poti ierta sau crezi ca nu esti demna sa ajungi in rai.Despre vocea din mintea nu-ti fie teama multi li se intampla, chiare si mie dar eu ma calmez zicand o rugaciune citind versete din biblie sau nu obag in seama. Sper ca te va ajuta.
Bafta.winking

10 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Apeleaza la un psihiatru.

| danay72 a răspuns:

Cand te simti asa, cere-I ajutorul lui Dumnezeu in rugaciune si incearca sa te gandesti la lucruri pozitive.

| ania a răspuns:

Dacă e adevărat ce scrii, roagă-te
Domne Iisuse îți dăruiesc ție toată via
ța mea, mintea, trupul sufletul, te rog iartă-mi păcatele( cere-ți iertare pentru toate care ți le aduci aminte), curățeste-mă de ele cu sângele Tău.Îți mulțumesc că mă ierți. Orice duh de hulă la adresa lui Dumnezeu îți poruncesc să pleci de la mine acolo unde te trimite Iisus și să nu te mai întorci, eu îi aparțin lui Hristos!

Vei scăpa de vocea din cap și vei fi liberă.

| Irina31 a răspuns (pentru ania):

Imi place raspunsul tau. cred ca poate functiona.

| mentholinks a răspuns:

Lasa spovada si facutul crucii. Citeste Biblia ca sa-L cunosti pe Dumnezeu si ce a facut El. Roaga-te "Tatal nostru" si spune la sfarsit "Caci a Ta este imparatia si puterea si slava in veci, Amin." Si ignora vocea aia, nu o mai baga in seama.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Diavolii exista doar in inchipuirea crestinilor.

| Inception a răspuns:

Da spune-i părintelui, numai de la el poți sa primești un răspuns care sa te ajute cu adevarat, pentru ca acel răspuns este de la Dumnezeu.

| Irina31 a răspuns:

Eu zic sa iei problema in serios... Eu vad lucrurile in felul urmator: Sufletul tau e scump si pretios inaintea lui Dumnezeu. Dumnezeu are un plan pentru tine la fel cum are cu toti oamenii. Satan nu e multumit de acest lucru, si da, exista posedari si demoni care pot chinui omul inclusiv pe crestini. Acest lucru e dat de diferite lucruri de pe linia ta genealogica (poate careva din stramosii tai au fost implicati in ocultism, crime, curvii si tot felul de lucruri asemanatoare). Poate casa in care te-ai mutat a fost locuita inainte de astfel de oameni si acea casa posibil sa fie bantuita. Eu te sfatuiesc sa te rogi si sa cauti o organizatie ELLEL Ministries (cauta pe internet sau in Bucuresti si Oradea, acolo au in prezent activitate de rugaciune si slujire pentru persoane care au lupte ca tine). Nu mai sta pe ganduri si rezolva aceasta lupta chinuitoare.

| NuAmNumeStraniu a răspuns:

Salut

| Coquinesza a răspuns:

Sunt multe chestii inexplicabile de ordin paranormal care se intampla.
am auzit cazuri care se intamplau pe viu, nu in vise.
de exemplu, o cunostinta mi-a zis ca uneori cand statea noaptea singura in pat, simtea cum cineva trage patura dupa ea sau cum se urca cineva in pat cu ea.
si nu e bolnava sau ceva.