Stai asa, deci o batrana, in mizeul noptii, a vazut pe cealalta parte a strazii ca cineva zambea? ce ochi de vultur trebuie sa aiba...
)
Nu te obosi cu ei sis
Pe la 3-4 dimineața totul e negru, dar văd că bunica verișoarei tale are night vision.
Du-te la 3-4 dimineata, vara, si uita-te pe geam. Night vision zici?
In plus verisoara mea e super matura si se duce si iese cu oamenii mari gen de vreo 30 de ani si i-o povestit o femeie ca se plictisea si o vrut sa se duca la una si o mers cu autobuzu pana in suba pe la 3-4 dimineata si o vazut creatura aia si ea.
Da s-o ascuns.
S-a ascuns sub scaunul din autobuz?
Din context, cel mai probabil.
Da eu ma trezesc uneori la ora 3 AM dar nu din aceste cauze ci din cauza, simptomelor cauzate de problemele hepatice. Intervalul 1 AM si 3 AM reprezinta varful energetic al organismului in lupta cu toxinele din corp, iar faptul ca ma trezesc mereu in acel interval de timp poate inseamna ca ceva nu e in regula cu ficatul.
Cu siguranta a baut Mona (Spirt), de vede spirite... Saraca...
Daca se trezeste intre 3 am si 4 am inseamna ca are probleme cu plamanii si ar putea suferii de apnee.
Eu o sa iti raspund fix la subiect. Sfintii Parinti ne spun ca intre miezul noptii si zorii zilei sunt probabile aratari ale demonilor.Deci parerea mea este ca a fost un demon, care a ispitit-o pe bunica ta.Din nefericire, ea a cazut in ispita, speriindu-se pentru ca,, ..frica e de la diavol''. Deci in cazul acestor intamplari cel mai bine este sa nu il bagi in seama,chiar daca te sperie si ori sa te inchini ori sa zici repede rugaciunea inimii. Ajuta! Dupa,sa vezi tu cum fuge,ca masina de curse . Intamplari asemanatoare,am mereu, dar la mine nu sunt numai aratari, sunt si vise si alte lucruri, dar am invatat sa nu imi mai fie frica si am invatat sa nu mai bag in seama de asemenea pentru ca nu te ajuta cu nimic. Apropo, o posibilitate este ca bunica ta sa aiba un pacat mai greu nespovedit si de aceea diavolii mai pot veni.Era si o poveste in pateric despre un calugar care cu mult timp in urma omorase un om, fara sa vrea, dar nu a spus la spovedanie.Asa ca in fiecare noapte venea diavolul la el sub forma de pisica si il speria,pana cand a vorbit cu un calugar mai experimentat,care avea si darul inainte-vederii si care l-a spovedit pe loc dar si de acest pacat.Din aceea noapte, nu a mai venit nici o pisica. Oricum cel mai probabil e o ispita, asa ca bunica ta nu trebuie sa il bage in seama.
PS:Intamplarile astea sunt reale, dar noi nu trebuie sa le dam importanta, pentru ca se hranesc cu frica si asa prind putere si influenta asupra noastra.Doamne ajuta!
anonim_4396 întreabă: