| anonima2121 a întrebat:

Hei! Sunt foarte ingrijorata:Cand ma inchin, imi vine sa il injur pe Dumnezeu in gand! Nu stiu ce sa fac! Este un pacat? Vreau raspunsuri serioase

15 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Niste entitati invizibile cu coarne incearca sa-ti influenteze teleptatic gandurile pentru a castiga lupta cu o alta entitate invizibila dar care mai este si invincibila(deci nu poti castiga nici o lupta cu ea oricati oameni ai perverti telepatic, sa-i spuna cineva asta diavolului)

| Inferno a răspuns:

Intr-o lume in care oamenii sunt atacati telepatic de forte malefice, intr-o lume in care gandurile noastre nu ne apartin, putem spune, pe buna dreptate: "What the fhell is going on?"

| danay72 a răspuns:

E important sa iti ceri iertare si sa te concentrezi la rugaciune. Poti chiar sa ii ceri ajutorul in aceasta privinta.

| anonimg a răspuns:

Lucrul este in mod invonluntar, si Dumnezeu te va ierta daca te vei ruga. Si trebuie sa crezi ca te-a iertat. Totul se va rezolva in timp, cu autoeducatie. Mintea trebuie sa fie bine strajuita si sa nu lasam gandurile sa zboare aiurea.
"Păzirea citadelei. - Toţi oamenii trebuie să fie conştienţi de necesitatea de a-şi menţine integritatea naturii morale, prin intermediul unei vegheri neîncetate. Asemenea unor santinele credincioase, ei trebuie să-şi păzească citadela sufletului, fără să considere că şi-ar putea permite vreodată să reducă vigilenţa, chiar pentru o singură clipă".
"Lucrarea lui Hristos ne solicită să ne angajăm într-o luptă continuă cu răul spiritual din caracterele noastre. Tendinţele naturale trebuie să fie învinse. Apetitul şi pasiunea trebuie să fie stăpânite, iar voinţa trebuie să fie aşezată întru totul de partea lui Hristos."
"Nimeni nu trebuie să ajungă la disperare datorită înclinaţiilor ereditare spre rău, ci, atunci când Duhul lui Dumnezeu îl convinge de păcat, cel care a săvârşit greşeala trebuie să se pocăiască, să mărturisească păcatul şi să renunţe la rău. Îngerii păzitori sunt pregătiţi să îndrume sufletele cu conştiinciozitate pe căile cele drepte."
"Controlează circumstanţele, în loc să fii tu controlat de ele. - Există rele pe care omul le poate atenua, dar care nu pot fi niciodată înlăturate. El trebuie să învingă obstacolele şi să controleze circumstanţele, în loc de a se lăsa determinat de acestea. Talentele sale trebuie să fie exercitate ori de câte ori este posibil, cu scopul de a instaura armonia şi ordinea, în locul confuziei. Dacă se va ruga, Dumnezeu îi va acorda ajutorul Său. Omul nu este lăsat singur, să lupte împotriva încercărilor şi ispitelor numai prin intermediul propriilor sale puteri. Ajutorul vine de la Cel care este Atotputernic. Isus a părăsit curţile împărăteşti ale cerului, a suferit şi a murit într-o lume degradată de păcat, tocmai pentru a-l învăţa cum să suporte provocările vieţii şi cum să învingă ispita. Viaţa Sa este un model desăvârşit pentru noi."
Citate extrase din cartea "Minte Caracter şi Personalitate vol.1": http://www.adventist.ro/index/materiale-de-studiu/e-books.html

| vocea a răspuns:

Pai te gandesti mereu sa nu zici ceva rau cand te inchini se de aceea stai linistita

| Deaad a răspuns:

Ai probleme. Fugi la ospiciu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti vine sa il injuri ca nu il suporti sau esti suparata pe el nu e okay, adica daca o faci din inima, dar astea probabil nu sunt gandurile tale, sunt de la necuratul, el il injura pe Dumnezeu si nu nu e pacat.Pur si simplu nu il lua in seama si da-i mai departe cu rugaciunea.Roaga-l pe Dumnezeu inclusiv sa te ajute sa scapi de asta.Si mie mai imi veneau chestii urate in minte exact la rugaciune, dar nu le luam in seama.

| MiyakoSaki a răspuns:

Trebuie sa ai mintea curata si nimic sa nu-ti intrerupa gandul curat.Cel rau vrea sa-ti distraga atentia, nu-l lasa sa faca asta. happy

| pet555 a răspuns:

Cel Rau vrea sa iti distraga atentia cu orice pret, deci roaga-te si ignora asta, inca ceva, nu mai asculta injuraturi, umple-ti mintea cu altceva bun. Roaga-te Domnului sa te ajute sa te concentrezi. Daca ai injurat crezand ca asa o sa scapu, da, e pacat.

| Inferno a răspuns (pentru pet555):

Cel rau se baga-n seama cu oamenii care se roaga pentru ca mmm, pentru ca... Stai putin... n-am nici cea mai vaga idee.
Ma poti lamuri te rog de ce o creatura invizibila, inodora si inaudibila ar face asa ceva?

| Muntgvb a răspuns:

E incercare de la stii tu cine, incearca sa spui in gand "Doamne miluieste" de mai multe ori, si da, sa-L injuri pe Dumnezeu este pacat, deci incearca sa rezisti "tentatiei".

| Mechanix a răspuns:

Nu-i nimic, eu îl înjur și fără să mă închin.

| DeusCorrupti a răspuns:

La sectia de exorcizări, vă rog!

| CommonSense a răspuns:

Sa te rogi la o entitate imaginara e ceva. Dar sa te fortezi sa te rogi la ea cand tu vrei s-o injuri este grav.
Se pare ca si bolile psihice pot evolua!

| mospopescu a răspuns:

Nu stiu daca e neaparat pacat, dar e schizofrenie curata.