Hristos a Inviat!
Nu te supara.Dar bunicul tau are vreo dovada cum ca Domnul si Dumnezeu nostru, Atotputernicul, Imparatul Maririi...e greu sa zic acest cuvant...nu exista? Spune-i sa-ti demonstreze.Nu crede tot ce auzi, mai ales daca e si de la un bunic in stare de ebrietate.Stai linistit(a), Domnul e sus si ne vede.Multi or sa zica, ca e adevarat.Userii gen :ateismulstareanaturalaaomulu si alti atei.Dar crede-ma, nu e asa, ca sa poti sta de vorba pe acest site, la categoria Religie trebuie sa intri cu curedinta puternica in Dumnezeu, pentru a nu fi daramat de "inteligentii" atei.O sa primesti jigniri gen "estei sclav, nu poti gandi pentru tine, indocrinat etc.".Nu le pune la suflet! Domnul este sus si vede pe toti! Numai bine, Doamne ajuta!
Dar voi ateiii in ce credeti Doamne iarta-ma in mos craciun?
Mai citeste o data ce am zis, sau de cate ori e nevoie, probabil de multe.
Dumnezeu exista.Lasa ce iti zice bunicul tau.
http://www.youtube.com/watch?v=zjlRNtxnlpM
http://www.youtube.com/watch?v=hbXCYdyoE8M
Asta daca ai rabdare sa te uiti, macar putin acolo.
Nu pot dovedi.Dar nici tu nu poti dovedi ca nu exista. Oricate dovezi v-as aduce, tot nu e de ajuns.Nici fariseilor, Invierea lui Lazar, vindecarea orbului, Invierea fetei acelui om, nu au fost de ajuns. Oticat v-as da, tot nu e bine, asa ca...E problema voastra inc e credeti.Dar tu poti dovedi ca nu exista?
Dar cine este Hristosul tinand cont de faptul ca pe Isus nu-l chema asa. si de fapt traducerea lui Hristos este UNSUL, (intr-o functie inalta) iar sarmanul rabin Isus nu a fost uns in nicio functie ci eventual pe gura dupa ce a mancat o ciosvarta de oaie!
In plus de asta Isus nu a fost niciun un fiu de Domn ci un amarat de taran analfabet care are o origine incerta, unii contemporani cu el, spun ca tatal lui nu era inalt ci era si ala un amarat de soldat roman. pe nume Tiberius Abdes Pandira!
Asa ca despre ce/cine vorbim?
Spune cumva undeva "Domnul Dumnezeu" ca are un fiu?
Poi unde si cand a fost botezul, ca doar nu l-a lasat sa fie Pagan?
Asa ca la care Hristos te referi?
Nu credem in nici o divinitate..Asta inseamna ateu.
Si da...Mos Craciun exista!
Te-as omori cu pietre. Oamenii ca tine nu merita sa traiasca.
Iisus este Fiul Dumnezeului cel Viu! El este Hristosul, Mesia.
"Poi unde si cand a fost botezul, ca doar nu l-a lasat sa fie Pagan?"
Dumnezeu este Dumnezeu, crezi ca daca nu a fost botezat crestineste, nu putea fi Dumnezeu! El a fost, este si va fi Dumnezeul ce Viu! Calea, Adevarul si Viata!
"In plus de asta Isus nu a fost niciun un fiu de Domn ci un amarat de taran analfabet care are o origine incerta, unii contemporani cu el, spun ca tatal lui nu era inalt ci era si ala un amarat de soldat roman. pe nume Tiberius Abdes Pandira!"
Mai erau si alti oameni pe nume Isus, dar Fiul Imparatului este cu doi de "i", Iisus.Cu o prelungire, cum e in engleza "Jesus", cand citesti la inceput, lungesti un pic...(in caz ca sti engleza).
Daca te referi la acelasi Om (El fiind Dumnezeu, nu pot sa ma exprim altfel), cum sa fie taran analfabet? Tatal Sau este Creatorul lumii, El exista dinaintea timpului.
1 Da ce mai exista si un Dumnezeu mort?
2 Fiul carui imparat? Ca pe Isus nu il chema IIIIIIsus, ci Yehoshua!
Si acest Yehoshua era un taran analfabet, sau stii tu vreo scriptura scrisa de el?
3 A cui tata este Creatorul Lumii?
A avut Big Bang un fiu? Eu n-as fi crezut asta!
Vezi ce mare dezavantaj sa nu fi credincios?
4)El exista Inaintea timpului?
Poi unde exista, ca timpul a aparut odata cu Saptiu?
Era cumva si inaintea Spatiului?
Unde daca nu exista inca spatiu?
O fi existat in plan, plasat in tzeghea soldatului roman Panthera?
E cam pacat ca isi faci bunicul beat imi imaginez cat respect ai fata de el, nu trebuie bunicul tau sa dovedeasca ca nu exista si tu care afirmi ca exista trebuie sa dovedesti, bunicul tau e trecut prin viata tu prin ce esti trecuta imi imaginez prin ce habar nu ai de viata da judeci oamenii in varsta
Nu exagerea, daca copilu lui va ajunge bonav de cancer tot la stiinta va apela sau el personal
Hristos a Inviat!
Am vazut primul video, este foarte ....nu stiu cum sa ma exprim..., imposibil din punct de vedere omeneste.Asta ne intaraste credinta, aratand ca Domnul este pentru oameni.El exista! Multumesc foarte mult pentru ca ai pus aceste videoclipuri.Sunt aproape in totalitate de acord, dar cu o singura afirmatie nu sunt "Biserica Catolica este cea adevarata" (sau cum a zis), eu cred ca toti crestinii practicanti pot ajunge in Imparatia Cerurilor!
Doamne ajuta! Multumesc din nou pentru video...
seby8873 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: