Multe minciuni scrise pe aici, cica teoria evolutiei e falsa, de 150 de anii ea este dovedita dar uni prefera sa creada in basme,povesti cu serpii vorbitori decat in ratiune,dovezii cica nu exista fosile intermediare cum naiba sa nu existe daca s-au gasit atatea fosile ale stramosilor nostri,cica imaginatie stiintifica,aceste persoane se folosesc de stiinta dar resping stiinta pentru ca urasc ratiunea,adevarul dar prefera sa traiasca in minciuna si iratiune,illogica,dupa cum ai citit tu omul a avut un stramos comun cu stramosul cimpanzeului modern cum stim asta?
testarea genetica a adn ului, genetic ele sunt rudele noastre cele mai apropiate, este foarte bine ca isi deschisi mintea dar o sa intalnesti multi prosti,tampiti, cretini, pupatori de oase, ma bucur ca te intereseaza stiinta, continua pe drumul asta si invata, credinta e pentru oamenii slabi care accepta credinta in locul ratiuni, un om puternic iubeste adevarul nu minciuna
Tu chiar ai o problema gravă, îți petreci toată ziua pe TPU și te bagi in seama pe la creștini. Sa reluam firul întâmplărilor:
1. Domnișoara a pus o întrebare.
2. Eu i-am raspuns EI la întrebare.
3. Tu vii sa-mi spui ca părerea mea e greșita.
4. Te întreb de de ce e greșita și tu îmi spui ca nu îmi poti demonstra, doar ca eu trebuie sa-ți demonstrez ceva tie, care nu aveai nicio legătura cu discuția.
5. Îți spun omule, lasa-ma in pace, ca nu VREAU sa te convertesc sau ceva, nu vreau sa discut cu tine, ci cu domnișoara.
6. Iarasi îmi ceri dovezi, ma jignești pe mine și îmi jignești părerile, iei totul foarte personal și îmi spui ca tu nu îmi poti demonstra nimic.
Ultimele doua puncte s-au repetat pana acum. Sa vezi acum pe cine,, bate logica".
Lasa-ma omule in pace, cauta-ți pe altcineva de pe site cu care sa te mai cerți pe un subiect pa care niciunul nu va ceda. Îți mai ia din amarul zilelor, înțeleg.
DeProfundis99 întreabă: