| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

Acum o saptamana am pierdut pe cineva drag (nu locuia cu mine in casa) si am inteles ca nu am voie sa ascult muzica o perioada. Mai exact, cat timp?

Răspuns Câştigător
| Bragi a răspuns:

Continuă să traiesti, cel pe care ai pierdut (de fapt nu l-ai pierdut) nu ar dorii sa suferi! Muzica nu e le la,, diavol'', chiar ar putea sa-ti fie o alinare!

14 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Ai voie sa asculti.Nu te mai lua dupa toate superstiile prostesti.E absurd.

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru DarkOrbitMoon):

Tocmai, bunica mi-a spus sa ascult, doar sa ascult incet.

| danay72 a răspuns:

Nu vei gasi in Biblie sa existe o asemenea idee. Oricum durerea ramane in inima fie ca asculti fie ca nu, muzica.Imi pare rau de pierderea suferita, pe situl jw.org poti gasi unele aricole care pot sa iti ofere mangaiere.

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru danay72):

Multumesc frumos, ai dreptate. Indiferent de ceea ce fac, el nu se mai intoarce si ceea ce simt nu se poate schimba chiar daca ascult sau nu muzica.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și dacă ar fi stat cu tine în casă, după înmormântare, poți asculta muzică, te poți uita la televizor.
Pa, pa.

| William a răspuns:

Ai voie sa asculti muzica, dar nu tare ca sa nu creada lumea ca petreci cand ala a murit.

| sublime89 a răspuns:

Ai voie sa asculti ce vrei, dar nu prea tare, ca sa nu deranjezi.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

2-3 ani doar; poti da un sarindar la o manastire pentru sufletul lui daca zici ca ti-a fost drag

| OnuOnulică a răspuns:

Bună

Doar 1-2 săptămâni nu mai mult.

O zi bună!

| MiruD a răspuns:

Nu este o regula scrisa asta. Ca nu ai voie sa asculti muzica daca iti moare cineva drag tie. Dar e respectul tau pentru raposat. Cum ar fi sa iti moara bunica, si tu sa mergi la discoteca si sa bei, sa te distrezi? nu. Tine de respect si de bun simt.

| Scarbo a răspuns:

Nu ai voie nici sa bei lichide timp de 4 zile, asculta-ma pe mine stiu ce spun.

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru Bragi):

Tocmai, era si tanar chiar. Multumesc frumos!

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru Legiuitoarea):

Multumesc pentru raspuns! Mi-au spus cateva persoane ca sufletul se retrage nu stiu dupa cate zile, timp in care nu pot asculta muzica...

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru OnuOnulică):

Multumesc! A trecut o saptamana... Si daca ascult, nu o sa dau volumul prea tare.