Continuă să traiesti, cel pe care ai pierdut (de fapt nu l-ai pierdut) nu ar dorii sa suferi! Muzica nu e le la,, diavol'', chiar ar putea sa-ti fie o alinare!
Ai voie sa asculti.Nu te mai lua dupa toate superstiile prostesti.E absurd.
Tocmai, bunica mi-a spus sa ascult, doar sa ascult incet.
Nu vei gasi in Biblie sa existe o asemenea idee. Oricum durerea ramane in inima fie ca asculti fie ca nu, muzica.Imi pare rau de pierderea suferita, pe situl jw.org poti gasi unele aricole care pot sa iti ofere mangaiere.
Multumesc frumos, ai dreptate. Indiferent de ceea ce fac, el nu se mai intoarce si ceea ce simt nu se poate schimba chiar daca ascult sau nu muzica.
Bună.
Și dacă ar fi stat cu tine în casă, după înmormântare, poți asculta muzică, te poți uita la televizor.
Pa, pa.
Ai voie sa asculti muzica, dar nu tare ca sa nu creada lumea ca petreci cand ala a murit.
2-3 ani doar; poti da un sarindar la o manastire pentru sufletul lui daca zici ca ti-a fost drag
Nu este o regula scrisa asta. Ca nu ai voie sa asculti muzica daca iti moare cineva drag tie. Dar e respectul tau pentru raposat. Cum ar fi sa iti moara bunica, si tu sa mergi la discoteca si sa bei, sa te distrezi? nu. Tine de respect si de bun simt.
Multumesc pentru raspuns! Mi-au spus cateva persoane ca sufletul se retrage nu stiu dupa cate zile, timp in care nu pot asculta muzica...
Multumesc! A trecut o saptamana... Si daca ascult, nu o sa dau volumul prea tare.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: