| EcstasyDubstep a întrebat:

Hei TPU am 2 intrebari:
1 De la ce varsta iti poti schimba legal religia?
2 Daca ai fost botezat crestineste si urmezi regulile altei religii sau esti Ateu, este vreo problema? (in afara de discriminarea proprii societati)

Răspuns Câştigător
| doctorandus a răspuns:

Din punct de vedere legal, de la 16 ani iti poti decide religia de unul singur, pana atunci parintii decid ce educatie religioasa primesti. Ma rog, daca ti-ai pierdut credinta nu prea au nici ei ce face, iar la atei nu e vreun ritual de primire in ateism, cine se considera ateu e ateu.

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| shadovv a răspuns:

Stai putin... e in constitutie asa ceva?

| RAY a răspuns:

1 oricand isi poti schimba legal religia, la scoala poti cere la 16 ani sa nu faci religie, dar ateismul nu-i religie

2 nu e nici o problema ai fost botezat la cateva saptamani de viata, nu ai fost constient de alegerea facuta, desi nu-i nimic

| tavadaresti a răspuns:

1=> nu cred ca e necesar, este alegerea ta odata ce ai luat la cunostinta
2=>in afara de cei dragi care te vor critica pentru alegerea ta=>ei sunt primi apoi urmeaza si din celelalte medii.
Aduceti-va aminte de vorba pe care v-am spus-o: "Robul nu este mai mare decat stapanul sau." Daca M-au prigonit pe Mine, si pe voi va vor prigoni; daca au pazit cuvantul Meu, si pe al vostru il vor pazi. (Ioan.15:20)
Ferice va fi de voi cand, din pricina Mea, oamenii va vor ocari, va vor prigoni si vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate impotriva voastra! (Mat.5:11)

| TomaSorinel1974 a răspuns:

In referire cu 2 o fata de la mine mergea si la pocaiti si olao rtodoxi iar nea visa ca o mananca caini daca VREI SA ITI MAI SPUN LASA UN COMENTARIU LA RASPUNSU MEU

| Razorsharp a răspuns:

Nu-mi place sa ma numesc ateu, dar nu cred in zei. Zeii se schimba la fel ca moda. Daca tu crezi in alta religie nu iti este suficient sa crezi in ea?; iti trebuie document prin care sa demonstrezi acest lucru? Si de varsta la care poti sa iti schimbi religia depinde de fiecare religie in parte deoarece trebuie sa te botezi in religia lor.La protestanti era 18 ani cred.

| tavadaresti a răspuns (pentru Razorsharp):

Exact sustin ceea ce ai argumentat: documenteazate, roaga-te, studiaza Biblia ca nu cumva pasul pe care il vei face sa nu fie dupa Voia Domnului.
Fugi de poftele tineretii si urmareste neprihanirea, credinta, dragostea, pacea, impreuna cu cei ce cheama pe Domnul dintr-o inima curata. (2Tim.2:22)

| RAY a răspuns (pentru tavadaresti):

Ca daca va face acel pas va arde vesnic in iad pentru simplu motiv ca gandeste, incredibil

| tavadaresti a răspuns (pentru RAY):

Nicidecum noi avem un Dumnezeu:
Dar Tu, Doamne, Tu esti un Dumnezeu indurator si milostiv, indelung rabdator si bogat in bunatate si in credinciosie. (Ps.86:15)
Domnul este indelung rabdator, dar de o mare tarie; si nu lasa nepedepsit pe cel rau. Domnul umbla in furtuna si in vartej, si norii sunt praful picioarelor Lui. (Naum.1:3)

| RAY a răspuns (pentru tavadaresti):

Fara verste nu poti comunica?

| EcstasyDubstep explică:

Va multumesc mult pentru raspunsuri,v-am intrebat deoarece sunt Ateu,nu cred in niciun zeu, dar pe la scoala mi se tot spunea ca asta nu e o religie si la varsta mea nu mi se permite sa fiu alta religie decat parintii mei, dar acum sunt sigura ca pot, va multumesc mult, daca as putea v-as da funda la toti ^^