Daca tu asa intelegi cuvintele lui Isus asta nu inseamna ca asa trebuie sa intelegem si noi sau ca asa si este.Nu te-ai gandit niciodata in sinea ta: sunteti doar o mana de oameni care asa credeti! OARE DE CE? Probabil esti un pocait ceva... am mai intalnit ca tine si ce pot sa-ti spun este : sa-ti ti invatatura asta pentru tine! Stiu bine ca cu voi n-o scot la capat nici daca ne-am vorbi fata in fata, apoi aici? VOI SUNTETI MAI RAI CA ATEII, EI CEL PUTIN NU CRED, dar voi deformati biblia dupa placul vostru! Sute de ani sau mai bine zis de când e lumea invatatura sau biblia a fost inteleasa asa cum e, cine sunteti voi sa zice-ti ca pana acum s-a gresit?
Salutare! (1) Inteleg asa cum ma calauzeste Duhul Sfant sa inteleg (2) Voi puteti sa intelegeti cum vreti. (3) Suntem doar o mana de oameni pentru ca putini au ales Calea stramtorata: Intraţi pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, şi mulţi sunt cei ce intră pe ea. Matei 7:13 (4) Cat despre cei in care dai tu, adica in pocaiti, insusi Mantuitorul a zis: De atunci încolo, Isus a început să propovăduiască şi să zică: „Pocăiţi-vă, căci Împărăţia cerurilor este aproape. Matei 4:17. (5) Invatatura de care imi spui s o tin pentru mine, poate fi si pentru tine daca o primesti, caci este Cuvantul lui Dumnezeu (din Biblie am luat invatatura asta) (6) Tind sa cred ca ca te-ai referit si ca un preot poate mijloci pentru iertarea pacatelor noastre. Asta ar insemna ca tu deformezi Biblia, nu eu si anume uite verset sa nu zici ca vorbesc de la mine, cu cuvintele din Biblie te contrazic: Căci este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos. Deci daca afirmi ca si preotul poate mijlocii pentru noi pacatosii, inseamna ca sunt 2 mijlocitori. Imi cer eu iertare atunci, am inteles gresit credeam ca este doar Isus Mijlocitor. Toata stima!
anonim_4396 întreabă:
neanicu întreabă:
recedaniel3 întreabă: