In antichitate masoneria era o scoala de initiati. De-a lungul timpului, lucrurile au degenarat si in interiorul ambalajului frumos se afla ceva stricat. Nu mai este autentic. Poti sa studiezi spiritualitatea, partea oculta si sa-l cunosti pe Dumnezeu fara sa faci parte dintr-o loja...
Iluminati,masoni, satan = praf.
"Illuminati (pluralul din latinescul illuminatus, "ilumináții") este un nume care se referă la mai multe grupuri, atât istorice și moderne, atât reale cât și fictive.
Adam Weishaupt
Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt (Bavaria de Nord), de Adam Weishaupt[1], care a fost primul profesor de drept canonic de la Universitatea din Ingolstadt[2]. Mișcarea era formată din liber-cugetători, liberali, republicani (deci antimonarhici) și pro-feminini, recrutați din lojile masonice din Germania, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere. În 1785, ordinul a fost infiltrat, DEZBINAT și sSUPRIMAT mai întâi de către guvern bavarez pentru un presupus complot și apoi în întregul stat (Reich) german. Acuzația adusă a fost aceea că scopul ordinului este să răstoarne toate monarhiile și religiile de stat din Europa."
http://ro. wikipedia.or/wiki/Illuminati
http://ro.wikipedia.org/wiki/Francmasonerie
Problema in cazul tau e simpla, iti lipseste ceea ce ne face sa fim oameni: Capacitatea de a NU crede orice.
Care e lucrul pe care stim sa il facem cel mai bine: Sa nu credem tot ce auzim.
"Stai putin, oamenii de stiinta spun ca Pamantul are forma aproximativ sferica, dar eu am citit pe peretele unui WC public ca Pamantul e plat. Deci pana la urma cum e?"
Zau asa prietene, esti chiar atat de putin inteligent esti incat sa nu poti face distinctia intre o sursa suspecta si una de incredere?
Eu sunt mason de gradul 6, daca vrei pot sa te initiez si pe tine sa vezi despre ce e vorba.
Gandint cum? Tu nu erai ateu?
Haha.
Sunt de acord cu tine :3
Hai sa vorbim in privat
Ce cap ai!
Da vreau!
Annalina99 întreabă: