Iti e frica de credinta ca toti prietenii tai sunt atei si cum o sa fi doar tu diferita... am dreptate? ^_^
Cred că e un vis de la satana prin care el îl hulește pe Iisus.Satana vine doar să junghie, să ucidă, să prăpădească, Iisus e Calea, adevărul și VIAȚA. Înseamnă că ești atacată de cel rău și ai nevoie să te pui sub protecția lui Dumnezeu.
Nu inseamna absolut nimic, este doar un vis, nu o sa ti se intample nimic, incearca sa uiti ce ai visat, daca vrei ca sa nu stai toata ziua sa te gandesti la asta si sa iti distraga atentia de la anumite lucruri importante pe care le ai de facut.
Cum arata Iisus?
Blond, cu ochi albastri, parul lung ca orice palestinian?
De ce o halucinatie trebuie sa aiba un inteles? O vedenie in somn trebuie sa insemne ceva in realitate? Cat de credibile sunt deslusirile viselor? In opinia mea, intr-o balanta ar sta la egal cu superstitia.
Și eu am visat că am fost răpit de hamsteri giganți și vorbitori, ce înseamnă asta? Nu înseamnă nimic, e doar un vis. Adică, pe scurt atunci când dormi numai o parte din creierul tău se odihnește, deci nu mai funcționează normal deoarece anumite părți din el nu mai sunt active și astfel ca un calculator defect, creierul tău deviază. Și absolut orice când se materializează. Tocmai din această cauză, de multe ori nici nu îți aduci aminte de unele vise saule uiți în proporție de 70% - 80%, pentru că partea din creier responsabilă cu memoria nu era activă. Când mai visezi și Isus vrea să te omoare stai pe loc și spune-i să te omoare, ce o să-ți facă? Ori te trezești, ori visul se schimbă complet.
Nu-ti face griji. A fost doar un vis. Este pacat sa crezi in vise. Ele nu au nici o legatura cu viitorul.
"Ele nu au nici o legatura cu viitorul."
La tine poate, ca nu ai gram de intuitie, altfel ti-ai fi dat seama ca Biblia este doar un test de inteligenta.
Se spune ca visele nu sunt de la Dumnezeu și sa nu crezi în ele.De ce? pentru ca satan poate lua și forma lui isus ca sa te inducă în eroare.Sunt atât de multe capcane le lumea asta încât nu mai știi ce sa crezi despre Dumnezeu. Îți spun doar un lucru minunat. De la isus nu are cum sa vina ceva rău.ci el este fără nici o putere în fata păcatelor noastre.cel rau se arata în toate modurile aparent bune doar ca sa cazi în focurile iadului. Dumnezeu în engleza GOD înseamnă givenes, one, destin.el este în inima noastră. Sa iti spun eu când am început sa vreau sa merg pe drumul lui Isus.am avut vise cu satan care îmi spunea. EȘTI UN GUNOI trebuie sa vii la gunoi.la început aveam vise și stări în care credeam ca e bine sa faci un păcat însă când mi-am dat seama câtă putere are Isus (puterea manifestată de bunătate ) am înțeles că satan este pe afara frumos și în interior iad. face ca noi sa fim dependenți păcate pentru ca în fata râului noi nu avem nici o putere.Doar Dumnezeu are putere în fata lui.o data mi-am scris rugăciuni pe un caiet.și noaptea am visat ca în loc de Dumnezeu în rugăciune spuneam Satan. apoi m-am trezit simțeam ca și Cum m-a pupat.Am zis Doamne eu nu cred decât în tine.ne închinăm lui satan fără sa vrem.el este doar o iluzie aparent Bună. când vom murii...vom pleca singuri dacă vom pleca cu păcate ne va aștepta singurătatea și infernul. Dumnezeu nu pune forță sa nr ducem la el ci vrea doar sa ne salveze.ps. sper ca ați înțeles cum e eu pe pielea mea m-am convins.
Faza e ca sunt ateu si nu prea cred in dumnezeu. Sunt mai mult satanista.
Alexandruosman007 întreabă: