| Eliza664 a întrebat:

Hei TPU.
Deci am o întrebare.
Va rog sa citi pana la capăt.
Aseară am visat ca eram în iad și în fata mea în diavol care îmi oferea ceva ce îmi doresc de mult și am întrebat,, am sa ard în iad dacă îl iau? " a zis ca nu si am întrebat,, dar de ce mi-ai oferi asta?" și el a zis ca dacă vreau sa îl iau sa îl iau acum...
Apoi în vis a aparut mama mea care tipa sa nu accept dar eu eram prea tentata și l-am luat.
Apoi m-am trezit era foarte cald în camera deși nu avea sens.
În aceea seara nu am mai putut dormi și am auzit un sunet dinspre dulap ca niște gheare pe ceva sau un raset.
M-am forțat sa închid ochii dar nu puteam adormi, simțeam cum cineva ma privește.
Si înainte sa am visul asta ma certasem cu părinții și m-am dus în camera mea și am avut o cădere nervoasa și i-am înjurat (fără sa ma audă) de toți morții, am dat cu pumnii în ce am văzut... ma rog.
Menționez ca în vis diavolul mi-a spus,, îmi place cum te comporți ",, îmi place de tine".
Si îmi amintesc ca după ce am luat obiectul el a zâmbit.
Visul părea asa real, îmi amintesc și acum fiecare detaliu.
Ce însemna asta? Și ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| JulyDreams a răspuns:

Cand dormim, subconstientul, partea urata, se manifesta liber. Daca inainte sa adormim suntem cuprinsi de emotii negative, in vis vor aparea personificari ale lor - diavolul. Aceste emotii negative, precum furia, sunt ca un "dar" care tenteaza, dau o satisfactie. In sinea ta, stiai ca e gresit sa accepti, deci te temeai sa nu ajungi in Iad.
Cam asta cred ca inseamna.
Ar trebui sa fii mai atenta la starile pe care le ai, ca sa nu fii cuprinsa de furie si altele urate. Daca te vei culca intr-o stare buna, vei avea si vise mai frumoase.

9 răspunsuri:
| danbnz a răspuns:

Nimic. E doar un vis.
Nu ar trebui sa faci nimic.

| RAY a răspuns:

Ce fantezi, numai te uita la filme de groaza

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Când te mai întâlnești cu Diavolul, să spui mersi după ce îți dă un cadou.

| Celcestietot a răspuns:

Buna. Inseamna ca ai inceput cu imoralitati din care demonii se hranesc, iar de Dumnezeu te departezi. Ar trebui sa il urmezi pe Iisus, pentru ca alta cale de mantuire nu exista.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Visele reprezintă un fel de sistem digestiv al creierului, care are foarte mare legătură cu activitatea sa conștientă. În Biblie, visul apare de foarte multe ori, dar în două mari situații total opuse: o dată este o formă de comunicare cu Dumnezeu, altă dată este o formă înșelătoare, în care omul nu trebuie să se încreadă.
Biblia și lumea științifică au aceeași explicație pentru sursa visului. Biblia spune, prin înțeleptul împărat Solomon, că „din mulţimea grijilor se nasc visele" (Ecclesiatul 5, 6). Adică, din preocupările sufletești ale conștientului nostru.
Există chiar și o anumită formă de interpretare a viselor, Vechiul Testament fiind străbătut de vise profetice: visul lui Iacov, cu îngerii care suie și coboară pe o scară, Iosif tâlcuiește visele lui Faraon, profetul Daniel visează diverse evenimente viitoare, dreptul Iosif este înștiințat prin vis ce să facă cu Pruncul Iisus și mama Lui etc.

De aici poti sa tragi concluzia ca este vremea sa te caiesti pentru pacatele tale.

| Digikey a răspuns:

Intr-o noapte am visat un diavol.I-am zis doar du-te ba cu prostiile tale de aici si joaca-te cu mintea crestinilor si a disparut.Cred ca a venit direct la tine.

| Algo098 a răspuns:

Visele contin informatii din ceea ce facem in timpul zilei. Daca citim povesti si vizionam filme cu tot felul de personaje ireale inventate, atunci acestea vor apare si in vis. Ca sa nu mai ai semenea vise, trebuie sa fii mai ancorat in realitate, sa nu mai pui pret pe fantezie, pe credinta in lucruri false si ireale, sa nu mai urmaresti filme fanteziste legate de credinta, religie, zei, dumnezei, sfinti si dracusori.

| Aditu94 a răspuns:

Visul tau e ceva de genu " drumul catre iad e pavat cu bune intentii" ..in cazul de fata sa fiu corect, nimeni nu iti da ceva fara sa primeasca ceva la schimb.e regula..rara mai gasesti oameni care sa fie saritori..in cazul tau, satana iti ofera ceva ce apoi nu cere.ei bine treaba e cam asa : satana iti vrea sufletul, si ca sa poata sa obtina ceva iti ofera altceva specificand ca nu vrea absolut nimic, dar minte... Diavolul incurajeaza oamenii sa faca lucruri rele mentionand ca e un lucru bun si nimic nu se va intampla rau.o minciuna.dar asa isi atrag victimele, de aia e bine sa nu te lasi condusa de manie niciodata..ci sa te calmezi. ACest vis inseamna ca ai facut pact cu diavolul, si ca sa rupi pactul trebuie sa mergi la un preot care sa desfaca acest blestem..de recomandat un calugar, preot, pusnic ceva de genu. Nu te lasa condusa de diavol, roaga-te la Dumnezeu, mergi la biserica si cerseste iertare Domnului Iisus Hristos pentru cele facute. Succes.

| Wffsshi a răspuns:

Salut frate, știu că pare aiurea dar pe mine nu mă interesează, și eu aveam vise de genul când eram mai mic și chiar și acum, de fiecare dată când se întâmpla să am vise urâte mă închinam lui Dumnezeu în fiecare seară înainte să adorm, eu nu mai aveam vise urâte apoi, aveam tot felul de vise ciudate. dar nu coșmaruri, ar trebui să faci la fel, de câteva săptămâni am început să cam neglijez acest lucru și au început să apară iar, crede-mă nu mori dacă te închini și faci rugăciune în fiecare seară și să te rogi la Dumnezeu să aibă grijă și de cei dragi, așa fac eu și apoi, simt că îngerul meu păzitor este din ce în ce mai puternic și că Dumnezeu chiar mă ascultă, și încercă să îți asculți părinții pentru că chiar dacă nu îți dai seama ei muncesc foarte mult să ai un trai decent, poate ei nu își permit să îți ia acele chestii, așa că v-a trebui să îi asculți și să îi iubești indiferent de ce îți oferă sau nu, pentru că ei ți-au dăruit o viață și au avut grijă de tine