| Anon2k16 a întrebat:

Hei TPU, nu am mai mers de mult la Biserica si nici nu m-am mai spovedit sau impartasit de multisor... Am uitat care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez cand sunt in Biserica.
Deci ma inchin la icoane, ascult slujba si cand se aduna lumea la impartasanie ce trebuie sa fac? Sa cumpar vreo lumanare sau?
NU va bateti joc. Chiar am uitat!

5 răspunsuri:
| AC4S4 a răspuns:

Wtflaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai duce acolo sa pupi microbii de pe icoane. Si acasa te poti ruga.

| SuNaM a răspuns:

Te spovedesti inainte(faci o lista cu pacatele si la spovedanie le spui pe toate fara nici o rusine dar cu pocainta indiferent cat de grele sunt) apoi asculti slujba.Iti iei o lumanare(nu conteaza de care) o aprinzi de la o candela sau de la alt om si apoi te pui frumos la coada.Cand iti vine randul, dupa ce parintele spune:,, Se impartaseste robul lui Dumnezeu'' tu iti spui numele si iei cu evlavie bucatica din trupul Mantuitorului din lingurita si daca are stergar te stergi la gura cu el. Apoi pleci mai departe, iei o bucatica de anafora si mergi inapoi in biserica pentru a se termina slujba.Lumanarea o pastrezi si cand vrei sa te rogi o aprinzi sau cand ti-e rau.Sa nu asculti la babisme ca dupa nu ai voie sa pupi nimic sau sa nu mananci carne de porc.Babisme! Doamne ajuta!

| 熊Panda熊 a răspuns:

Mai intai te spovedesti la un preot, apoi te impartasesti

| Chimied a răspuns:

Mai intai te spovedesti, dupa te impartasesti. Daca Parintele te dezleaga si te poti impartasi il intrebi ce trebuie sa faci. Numai bine!