| Nayuky a întrebat:

Hei tpu..sun cam derutata sa aflu cat de putine stim noi despre cealalta lume pe care noi nu o putem vedea.deci astazi mama a povestit luccruri ce ii s-a intamplat
1)Deci a spus ca nu stiu cine i-a spus ca a vasut o umbra mare, mai mare de cat casa care a bagat mana pe fereastra si a zis ca poate nu vede bine si dupa puti timp oamenii au inceput sa tipe ca le-a murit copilul.
2)Ea a stat in casa unei femei nu mai stiu de ce parca sa aiba gria de ea sau ceva de genul.si statea cu tata acolo si cred ca erau ceva rude, nu stiu, si tot auzea ea ca aia a fost vrajitoare si etc dar nu a crezut ea deaste si noaptea s-a deschis dulapul..si au pus un scaun in fata usilor, dupa care iar se deschide, si mai multe din astea.
3)De cineva care a scapat ceva pe jos, si alticneva aluat-o si a inceput sa se simta rau..nu stia nimeni ce avea si a fost intrebata acea persoana daca a luat ceva ce nu ii apartinea si a zis ca da si i-u spus sa il puna inapoi si l-a pus si si-a revenit.
4)Asta mi s-a intamplat mie..deci stateam intr-un apartament de la bloc, si m-am trezi intr-o noapte si amvazut niste siluete de femei albe.
5)cred ca am avut o fantoma in camera..imi era frica sa stai la mine in camera si in timpul zilei.Cand intram in camera era ca si cum cineva se uita la mine de parca ar fi vrut sa ma omoare.A veit popa de Boboteaza si a sfintit casa,acum e mai bine.Dar eu nu inteleg nimic, este o intrega lumedespre care noi nu stim nimic, poate entitatile din basme exista.Eu sunt intr-o stare de soc inca, Tot ma plangeam ca lume asta e plictisitoare.dar nu asfel vroiam sa fie mai interesantalaughingmi-as dori sa fiu un el de intermediar intre cele 2 lumi, adica sa pot vede si celelalt creaturi si sa pot calatorii intre cele2 lumi..cum as putea face asta.Sau macar sa aflu cat mai multe despre asta,povestiti-mi va rog,se intampla chestii supranaturale mai nou,deci vreau sa ma prcep cat mai bine la magie ceva, nu cred ca lume asta e atat de plictisitoare pe cat am crezut, deci daca stiti ceva ce m-ar putea ajuta? Si nu nu sunt emo sau mai stiu eu ce.Sunt crestina si IL IUBESC PE DUMNEZEU.Viata asa mi se pare destul de interesanta ar vreau sa fie si mai interesanta si pentru asta vreau sa aflu ce v-am spus mai sus, si nu nu am baut nimic si nu e nici dela somnlaughing
PS:Vreau sa raman in viata si sa fiu vizibila..si sa arat ca si acum.

11 răspunsuri:
| costis a răspuns:

Nu trebuie sa fii un intermediar intre doua lumi. Sfintii au relaizat asta doar cu mari jertfe. Noi trebuie doar sa ascultam cat mai mult cuvintele lui Hristos si ale Sfintilor Parinti. De asta trebuie sa mai si citim, ca sa le cunoastem.

| Alikke a răspuns:

In primul rand nu putem vedea Spiritele (cat si pe D-zeu) pentru ca noi oamenii avem niste ochii si niste simturi foarte primitive.
Noi percepem numai 4 dimensiuni: Lungimea, Latimea, Inaltimea si Timpul.
Exista foarte multe dimensiuni si Spiritele si D-zeu sunt Fiinte Extra-Dimensionale. Ce fac parte din alte dimensiuni.
Noi suntem incapabili sa simtim unele dimensiuni si de altele nici macar nu stim ca exista. Deci imagineaza-ti cat de primitiv este omul.
Cei ce pot vedea Spiritele au "al treilea ochi" mai deschis, ceea ce inseamna ca pot percepe um pic mai bine decat altii unele dimensiuni. Asa vag, dar pot.
In legatura cu acele fenomene, studiaza-le. Iti vei da seama singura ce se intampla.
Iar "magia" se numeste ocultism sau alchimie.
Iti propun sa studiezi alchimia daca vrei sa afli despre "magie"... ocultismul mai putin.
Si citeste despre Mediumi.
S-ar putea sa fi Medium fara sa stii.

| Nayuky explică (pentru Alikke):

Da dar alchimia nu se poate studia de pe net..trebuie sa gasesc iste acrti vechi manuscrise de alchimisti si n-am idee de unde sa le i-au

| Alikke a răspuns (pentru Nayuky):

Se gasesc. Daca stii unde sa cauti.
Cauta si vei gasi.
Bafta. Pace.

| thealchemist a răspuns:

Nu exista lume intermediara. daca ai experiente paranormale sa te consideri norocoasa, dar nu exista o lume facuta special pentru tine de unde tu sa te uiti la celelalte in completa siguranta, ca la un film.

| Thunderstruck a răspuns:

Ok, sa crezi intr-un zeu e una, dar in secolul 21 sa mai crezi in povesti de-astea, e ceva fenomenal.

| Nayuky explică (pentru Thunderstruck):

Stiu ador chestia astalaughingface totul mai interesant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai observa fenomenele, incearca sa le studiezi, sa le privesti indeaproape fara sa-ti fie frica.ai o viata inainte si cu credinta vei putea intelege si pricepe atat cat ti-e ingaduit.dar ai grija sa nu aluneci pe o panta gresita ca-ti pierzi si trupul si sufletul.iar sufletul e mai mult decat trupul.

| Nayuky explică (pentru anonim_4396):

Daca nu fac cercetari..am facut o gramada dar nici nu stiu de unde sa incep ca alea erau despre extraterestrii..aici n-am idee cu ce sa inceplaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niste prostii mai mari ca biblia.straight face

| Nayuky explică (pentru anonim_4396):

E vacanta..nu m ocupatie si sint curioasalaughing