Nu trebuie sa fii un intermediar intre doua lumi. Sfintii au relaizat asta doar cu mari jertfe. Noi trebuie doar sa ascultam cat mai mult cuvintele lui Hristos si ale Sfintilor Parinti. De asta trebuie sa mai si citim, ca sa le cunoastem.
In primul rand nu putem vedea Spiritele (cat si pe D-zeu) pentru ca noi oamenii avem niste ochii si niste simturi foarte primitive.
Noi percepem numai 4 dimensiuni: Lungimea, Latimea, Inaltimea si Timpul.
Exista foarte multe dimensiuni si Spiritele si D-zeu sunt Fiinte Extra-Dimensionale. Ce fac parte din alte dimensiuni.
Noi suntem incapabili sa simtim unele dimensiuni si de altele nici macar nu stim ca exista. Deci imagineaza-ti cat de primitiv este omul.
Cei ce pot vedea Spiritele au "al treilea ochi" mai deschis, ceea ce inseamna ca pot percepe um pic mai bine decat altii unele dimensiuni. Asa vag, dar pot.
In legatura cu acele fenomene, studiaza-le. Iti vei da seama singura ce se intampla.
Iar "magia" se numeste ocultism sau alchimie.
Iti propun sa studiezi alchimia daca vrei sa afli despre "magie"... ocultismul mai putin.
Si citeste despre Mediumi.
S-ar putea sa fi Medium fara sa stii.
Nu exista lume intermediara. daca ai experiente paranormale sa te consideri norocoasa, dar nu exista o lume facuta special pentru tine de unde tu sa te uiti la celelalte in completa siguranta, ca la un film.
Ok, sa crezi intr-un zeu e una, dar in secolul 21 sa mai crezi in povesti de-astea, e ceva fenomenal.
Stiu ador chestia astaface totul mai interesant
Pai observa fenomenele, incearca sa le studiezi, sa le privesti indeaproape fara sa-ti fie frica.ai o viata inainte si cu credinta vei putea intelege si pricepe atat cat ti-e ingaduit.dar ai grija sa nu aluneci pe o panta gresita ca-ti pierzi si trupul si sufletul.iar sufletul e mai mult decat trupul.
Daca nu fac cercetari..am facut o gramada dar nici nu stiu de unde sa incep ca alea erau despre extraterestrii..aici n-am idee cu ce sa incep
E vacanta..nu m ocupatie si sint curioasa