| AdeVero12 a întrebat:

Hei TPU vreau sa-mi povestiti(cei care au avut de a face cu Satan, cu chetiile astea infricosatoare) ce ati patit, adica ce fenomene paranormale vi s-a intamplat, daca ati incercat sa credeti in Satan/Lucifer si vi s-a intamplat ceva, daca v-ati inchinat lor si vorbeste cu voi. vreau si eu sa-mi mai ocup timpul si astea mi se par interesante, fara un motiv anume.

19 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Deci, a fost incredibil ce mi s-a intamplat...
Era intr-o zi de vara, ma uitam pe geam in timp ce beam din delicioasa mea Coca-Cola, cand il vad pe Batman cum se lupta cu Jokerul, bum si pam si puf era o lupta pe cinste. Am vrut sa beau cola, cand ma uit cola mea disparuse, m-am uitat pe geam si Batman cu Jokerul disparuse.
Cine mi-a luat Cola?
Asta da poveste supranaturala.

| Shaoran a răspuns:

Hmm... ceva asemanator, adica demonilor din Hinduism, si relativ.
Mai, eu zic intai sa cercetezi foarte bine, daca poti fi fiu de Imparat de ce sa alegi sa fi fiu de tigan? (Nici un apropo rasist, este doar o expresie pentru un popor nomad)

| AdeVero12 explică (pentru Shaoran):

Dar de unde stii ca Satan vrea neaparat raul nostru? Sa nu credeti ca ma inchin lor sau prostii de astea. m-am mai interesat si cica Satan asta, iti ofera libertate, langa Dzeu daca faci ceva rau, sau gresit esti pedepsit cu varf si indesat, iar langa Satan esti iertat. Repet sa nu credeti ca eu cred asa ceva, am vorbit cu satanisti....ciudati....:O

| Shaoran a răspuns (pentru AdeVero12):

Desertaciunea desertaciunilor... toate sunt desertaciune.
Fratele meu, senzatia de "libertate" care o primesti este senzatia de pacat. Fa ce vrei, fa ce-ti place! Asta iti spune diavolul, dar care este costul?
Citeste "Viata Sf. Ciprian", este exact despre asta! Sa o cauti si sa o citesti.

| AdeVero12 explică (pentru Shaoran):

Eh...ce pacat pot sa fac? nu am zis ca vreau sa ma inchin lui sau prostii de genul asta, eu doar te-am intrebat ce parerea ai despre asta, stai calm, nu pacatuiesc laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

poti vorbi direct cu el. face to face.e mai palpitant.dar nu-ti spun cum.te descurci tu, doar esti inteligent.

| AdeVero12 explică (pentru anonim_4396):

Nu prea as crede in astea, dar ma sperii cand mai aud. haide spune cum, am mai cautat pe site-uri dar nu zicea cum sa vb cu Satan/Lucifer, doar cu alti demoni, si am incercat cu unul, nu s-a intamplat nimic si stiu ca am facut bine tot laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ocupa-ti timpul cu altceva.nu te juca cu ce nu stii, si nu primi o traista fara sa stii ce e in ea. poate fi o vipera, si vei muri muscat.e pacat.de ce sa-l cauti pe satan? cauta-l pe Dumnezeu.el e izvorul tuturor bunatatilor si vei putea sa te adapi la izvorul vietii vesnice cu tot ce implica aceasta.

Eh...dumnezeu....pai exact de aia vreau sa-mi ocup timpul cu chestia asta, pentru a afla mai multe. din curiozitate, nebunie poate laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie doar un fenomen paranormal mi s-a intamplat in toata viata. Eram adolescent. Dormeam. Era aproximativ 4 dimineata, nu m-am uitat ca de frica am adormit inapoi instantaneu sub plapuma. Pe biblioteca era o punga cu niste masti vechi de vreo 30 de ani. Ele stateau puse bine acolo de vreo cayeva luni. In noaptea aceea ele au cazut si m-am trezit automat din somn si dupa aceea am auzit un fel de sunet greu de explicat ca un scartait prelungit dar totusi putin diferit de asta. In fine. A doua dimineata m-am trezit si credeam ca a fost doar un vis dar mastile erau jos. deci eram treaz. Mirarea mea a fost alta: Eu langa Bibleoteca in dreptul mastilor aveam niste fotolii si mastile in mod normal trebuia sa pice pe acele fotolii dar ele au picat ceva mai departe cum ar fi fost impinse.

Asta e imaginatie, nu cred ca e paranormal, se poate gasi o explicatie logica la ce ti s-a intamplat happy

| Fantastic7 a răspuns:

Astfel de lucruri nu se spun.

| Făgăraş a răspuns:

Dupa cum bine spunea tilipleasca, nu te baga unde nu e de joaca! ai o libertate de suprafata deoarece in acest mod te castiga pentru iad! si acolo nu o sa fie prea dragut, o sa fie cam naspa!

| AdeVero12 explică:

Nuuu...as vrea eu sa mai fiu la gradinita, dar te rog nu mai comenta aiurea...nu cred ca intereseaza pe cineva comentariul tau. tongue

| clauX a răspuns:

Era odata vara, pe la inceputul lui ianuarie. uitam la TV si vad pe canalul 666 exact ce faceam eu in camera in acel moment. am auzit un ras malefic iar ecranul TV-ului s-a stins.
ciudat nu?

| CristyR3belu a răspuns:

Eu cred in satan sincer sa fiu, dar in dumnezeu nu prea. daca vrei sa stii mai multe despre Arta Neagra intra aici http://www.google.ro/......http?/url ca te-am ajutat;)

| AdeVero12 explică (pentru CristyR3belu):

Uite asta e raspuns ca lumea. Nu v-am intrebat ca sa-mi scoateti ochii, ci ca sa vad ce fel ganditi in legatura cu tema asta. mersi pentru raspuns happy

| CristyR3belu a răspuns (pentru AdeVero12):

Cu placerehappy

| ge0rg3 a răspuns:

Ma violat satan la varsta de 3 ani si 14 luni, dar din fericire l-am invocat pe dzeu si m-a salvat

Întrebări similare