anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, v-ati gadit vreodata cum ar fi lumea, daca toti oamenii ar fi ca Isus? Ma refer ca si inteligenta, bunatate, iubire etc

7 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Ar fi prea perfect totul. happy
Dar ar fi frumos.
Ar fi raiul pe pamint.

| sabin89 a răspuns:

Dacă am fi toţi iubitori ca Isus, ne-am da toţi viaţa ca răscumpărare pentru ceilalţi. Am fi toţi morţi. happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

De unde știu ca era inteligent? De ce nu a descoperit curentul electric sau de ce nu a inventat vreun vaccin dacă era asa inteligent?

| SilentRain a răspuns:

Plictisitoooooare,ar fi plictistoare
Tu iti dai seama ca satan ar fi concediat
Si unde ar mai fii farmecul vieti daca nu te certi cu vecini si nu iti spargi capul cu rudele

| 6684464 a răspuns:

Prospera, unita, fara frica, increzatoare, frumoasa, sanatoasa.
Nu ar mai exista lacate sau alte lucruri cu acelasi scop.
Nimeni nu ar muri de foame, nimeni nu ar fi infometat sau insetat, nimeni nu ar fi analfabet, obez sau subnutrit.
Nu ar exista razboaie sau concept de asa ceva.
Lumea ar fi perfect sociabila, nu ar fi limita la numarul de prieteni pentru ca toti ar fi prieteni.
Ar exista alte feluri de entertainment decat cele ce presupun lupte sau tristete pentru cei(/cel) ce pierd, ceva in care toti castiga sau pierd impreuna.
Nu ar mai exista ura, furie, invidie, gelozie.
Nu ar exista saracie, pentru ca fiecare individ vrea ca toti ceilalti sa fie fericiti.
Nu ar exista gelozie, invidie pentru ca fiecare este constient de cat poate, unde poate cel mai bine si de ce are nevoie.
Toti ar fi rabdatori si dispusi sa ajute oricand si oriunde pot.
Toti si-ar impartasi nemultumirile, ar veni cu variante de rezolvare si incarcati cu rabdare.
Nu ar mai exista politie si armata, nu ar mai exista culturi si biserici(Isus a spus ca unde se vor strange doi in numele Lui va fi si El intre ei, evident ca daca toti sunt crestini Isus este cu ei peste tot, nu doar intr-un loc la un anumit timp), cel mai probabil nici spitale, Dumnezeu ar fi cu ei 24 din 24 si indrumati de El nu cred ca s-ar imbolnavi vreodata.
Pamantul, atmosfera ar fi sanatoase, fiecare individ are respect pentru creatia Domnului.

Si sunt mai multe, iar daca stai sa le analizezi ai sa vezi ca toate la un loc definesc sfintenia, dragostea si nu in ultimul rand BINELE.

| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Am fi de mult in Rai.

| noname2021 a răspuns:

Ar fi minunata,toata lumea intr-o pace continua, fara prostie, cruzime, violenta, razboaie.