Daca va uitati, intrebarea a mai fost pusa, in urma cu doar 2 zile. Reiau raspunsul meu:
In primul rand as fi interesat ce intelegeti dvs. prin "pacat"?
In Vechiul Testament veti gasi, fara dubiu, o interdictie clara:
"Să nu vă faceţi tăieturi în carne pentru un mort, şi să nu vă faceţi slove( in original este כּתבת - kethôbeth = litere sau semne) săpate pe voi. Eu sînt Domnul" (Levitic 19:28)
In Noul Testament nu se face o referire directa cu privire la tatuaje. Avem insa ceva mai mult decat o simpla interdictie:
"Nu ştiţi că voi sînteţi Templul lui Dumnezeu, şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi? Dacă nimiceşte cineva Templul lui Dumnezeu, pe acela îl va nimici Dumnezeu; căci Templul lui Dumnezeu este sfînt: şi aşa sînteţi voi." (1Corinteni 3:16-17)
Aveti informatia. Decizia va apartine.
Daca exista un Dumnezeu atunci nu cred ca ii va placea ca propia lui creatie sa-si modifice trupul creat de el.
Să nu vă faceţi tăieturi în carne pentru un mort şi să nu vă faceţi slove săpate pe voi. Eu sunt Domnul. (Leviticul 19:28)."
About My Tattoos - Claire Andoun Atongo
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_8gqzVLOuT8
In Biblie nu este pomenit de pacatul tatuajului!
Deci nu e pacat!
Esti insemnat si daca ai o buba pe fund, si aia vine de la Dumnezeu, deci nu e niciun pacat sa fi insemnat!
Dar,nu e bine pentru ca Dumnezeu ti-a dat ochii buzele urechile pielea.Iar tu vrei sa le strici si sa itibati joc.
Tatuajul e pacat doar daca iti tatuezi crucea. E pacat ca ai irosit vopseaua degeaba.
Poti sa te îmbraci cum vrei, sa te machiezi cum vrei atâta timp cat faci fapte bune.In viata faptele contează nu cum te îmbraci, machiezi, vopsesti parul
cosmin3confuz întreabă: