| Latusca a întrebat:

Heii TPU,eu sunt o credincioasa,dupa parerea mea, insa cateodata cred ca sunt suparata pe Dumnezeu avand senzatie ca nu ma ajuta. Ce se intampla de fapt cu mine? Merci :*

Răspuns Câştigător
| milan9 a răspuns:

În general, astfel de manifestări de „nelinişte", de „dezorientare" sunt stări foarte vulnerabile, şi indiferent de originea lor, trebuie să vezi în ele şi ocazia unei alte „aşezări" a „lucrurilor" esenţiale din viaţă, a priorităţilor, a valorilor, modul în care te raportezi la ceilalţi, modul în care te raportezi la Dumnezeu, aşteptările pe care le ai de la tine...

Într-o astfel de situaţie de lipsire de sens este esenţial să cauţi sprijin moral. Stările de descumpănire sunt inevitabile în viaţa oricărui om, dar ele se primesc cu maturitate, demnitate, curaj şi înţelepciune (fiecare astfel de stare vrea să ne avertizeze şi să ne repare lipsuri). Prin ele trecem la un alt prag de înţelegere al lucrurilor!

Este vital să ceri şi sfatul unui duhovnic cu experienţă. Micile sau marile neimpliniri in cea mai mare asura ni se datoreaza... Pot fi o urmare a unei orientări greşite a timpului folosit, a unor disfuncţionalităţi sau priorităţi greşite în viaţă.

Şi trebuie să te mulţumeşti cu paşii mici, dar siguri şi definitivi ai aflării răspunsurilor la întrebările esenţiale ale vieţii... happy

| celmaibun1 a răspuns (pentru milan9):

Raspunsul meu care i a spus adevarul despre ea nu a coafat-o. L-a ales pe al tau. Daca esti maestru in periaj sentimental, ai si funde.

15 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Dumnezeu nu intervine in mersul legilor naturii, ca El le-a creat perfecte. Daca ar fi avut nevoie de interventii, n-ar fi fost perfecte.

| danay72 a răspuns:

Pot fi momente in care sa fi descurajata si sa crezi ca Dumnezeu nu te ajuta, dar daca studiezi atent Biblia intelegi mai bine când Dumnezeu ne raspunde la rugaciuni si ce trebuie sa facem pentru ai fi placuti.Pe situl jw.org poti gasi multe articole utile care te ajuta in aceasta privinta.

| DracusorImpielitat a răspuns:

Vezi tu, asta e primul stadiu. Intai iti dai seama ca Dumnezeu nu te ajuta si esti manioasa pe dansu', apoi iti dai seama ca nu prea ajuta pe nimeni si ca totul e in voia sortii. Apoi realizezi, cu incetul, ca sunt multe minciuni, apar multe indoieli fata de religia ta, si incepi usor sa nu mai crezi, ai o frica implantata in subconstient, pentru ca si tu spui ca esti credincioasa, dar cand iti dai seama ca e posibil sa nu existe, si apoi realizezi ca nu exista acest zeu, incepi sa nu mai crezi. Asta se intampla cu tine.

| Narcis2007 a răspuns:

Adevarul e ca nu te ajuta...

| RAY a răspuns:

Cum poti astepta ajutor de la asemenea personaj?

Crime în Biblie
https://sites.google.com/......-in-biblie

CRIME,VIOLURI,SCLAVIE TOATE ASTEA SE REGASESC

IN BIBLIE

http://www.bibliaimorala.ro/

A fost Christos un personaj moral?

http://www.atei.ro/Text/aficimprn.html

| sublime89 a răspuns:

Ai dreptate atunci cand simti ca nu te ajuta, pentru ca fix asta se intampla. Deci eu cred ca nu se intampla nimic altceva in neregula cu tine, in afara de faptul ca crezi in d-zeu.

| Exilee a răspuns:

Uau... De ce ne "ispitesti" si ne oferi ( sau cel putin mie) un sentiment de mandrie si neoferi oportunitate de a te judeca?

Daca vrei sa cauti raspunsuri, acest blog frumos te va ajuta (sper)

http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com

| Latusca explică (pentru Exilee):

Multumesc happy

| milan9 a răspuns (pentru Exilee):

Frumos happy Raspunsul asta ar putea primi funda...
Asa este, toti mai ajungem din cand in cand in starea aceasta de descumpanire, dar din vina noastra, noi neajungand la meritele pe care spre exemplu le avea Iov...

| NGheorghe a răspuns:

Ai maini? Ai picioare? Ai minte in cap? Ai parinti? Esti sanatoasa fizic? Ai boli mintale? Esti posedata de draci?

Atunci ce-ti lipseste?
Hai zi-ne si noua...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Imparatia lui Dumnezeu este inlauntru vostru."
Trebuie doar sa o accesezi.
Nu este usor dar nici imposibil.
Dupa aceea materia se poate modela in fata vointei tale.
Dar nu poti da o drujba in mana unui copil de 5 ani indiferent cat de mult te-ar ruga.

| PandaEcrazy a răspuns:

Asta e din cauza ca esti prea depresiva, dar de fapt, ca sa iti spun dupa gandirea mea, eu am fost asa de suparata pe EL mai de mult, incat m-au luat dracii si am devenit ateu. daca tu crezi ca esti credincioasa atunci sti ca orice ai face va fi iertat de EL asa ca supararea ta nu il va intrista

| godge a răspuns:

Incepi sa te indoiesti de zeul tau.

| celmaibun1 a răspuns:

De fapt tu esti o mandra si o fatarnica.