| SatanistAteu1666 a întrebat:

Hey,am cumparat tarot.dar nu stiu cum se foloseste.Imi poate explica cineva?

31 răspunsuri:
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Lol ce fain laughing Satanist Ateu 1 666 happy acuma toti obsedati de cretinism sunt pe culmea nervozitati happy

| AlexanderAdrian a răspuns:

Iti pot trimite eu o carte scanata despre cartile de tarot ce semnifica fiecare si cum se etaleaza pentru citire, are cateva modalitati de etalare. Insa cartea e pentru seturile clasice de tarot cu obisnuitele arcane majore si minore.

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Inseamna, ca, nu sunt pentru tine. Renunta, si ia-ti mai bine BIBLIA, si in ea poti sa inveti ceva mai de pret ca aurul, dar si mai mult ca la tarrot, de acolo nu inveti nimic bun.

| Scarbo a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Da ai dreptate, pe mine m-a invatat ca dreptatea se face numai prin cruzime.

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

De unde stii? poate invata sa nu se intalneasca cu sectanti!

Trebuie sa aiba instructiuni, daca nu du-l inapoi

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru Scarbo):

Halooo, cine te-a invatat ca dreptatea se face prin cruzime?

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Cine sunt si ce sunt sectantii? De ce vorbesti mereu ceea ce nu stii?

| Scarbo a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Biblia crestine.

Protestantii, neoprotestantii si orice e in afara ortodoxiei sunt sectanti, iar ce sunt? sunt acele persoane inselate de o credinta zic ei bazata numai pe biblie si inventata de oameni

Mai ai de invatat baiete. Spor la lucruri bune.

Tu nu ai spor la lucruri bune, oricum nu sunt multumit de raspunsurile tale mai ales ca nu mi-ai raspuns logic de ce a fost botezat Iisus Hristos la 30 de ani si nu la 28 sau 29

Poate te ajuta la intrebarea mea si emas

Nu ti-am raspuns? nu ai inteles tu! La 30 de ani era si cred ca si acum este omul considerat matur. Daca vrei citeste in Biblie in Numerele4:3; Luca3:23.Asa ca in Israel, un tanar la 20 de ani era considerat apt pentru instruire in armata, in munci, iar la 30 ani deja era pregatit sa coordoneze orce lucrare sau misiune. Deci daca asa a fost regula nu o voi schimba eu sau tu, de dragul gandirii noastre imperfecte.

Esti pe aproape, dar nu e raspunsul asteptat, mai incearca, inca nu e destul de logic

Am spus ca poate sa te ajute la raspuns si pastorii tai

LASA'TE tu cu pastorii, la noi nu sunt pastori, dar eu cred ca tu nu stii ce vrei, te plafonezi pe un subiect, si nu aduci nici un subiect plauzibil, nici un argument referitor la zilele noastre, vorbesti de parca acu ti+ai tras sforile corabiei din vremea lui MAGELLAN. De fapt ce vrei? Nu-ti trebuie cunostinte reale, atunci dupa ce iti consumi energia in noapte, oricum acolo unde esti tu,! nu se practica, invata si accepta adevar, realitate. Oamenii dorm, sforaie chiar, in intuneric spiritual, vorbesc, vorbesc, si, nu ajung nicaieri.

E mai usor sa spui ca nu stii decat sa o tii langa -langa cu raspunsul

| SatanistAteu1666 explică (pentru PorumbRodica1965):

De unde sti ca nu inveti nimic bun? ai tu tarot si ai citit? Cat despre biblia crestina dupa cum a zis si Thoth este numai o carte plina de ura.

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru SatanistAteu1666):

Este, parerea ta. Asta e. ce sa facem, nu putem fi la fel.

"nu am venit sa aduc pace, ci sabie" -Iisus Matei 10:34, si tu imi spui mie ca nu e o carte de ura?

Cine crezi ca uraste, cine se straduieste sa faca ceea ce pretinde Dumnezeu de la noi, sau cei la care nu le convin aceste persoane care vor sa-l urmeze pe Isus, si nu mai merg cu ei in aceeasi cloaca de nelegiuire? Eu traiesc in ura, ca vreau sa fac ceea ce vrea Dumnezeu si sa studiez Biblia si cu tine, asa cum a poruncit Isus,(MATEI28:19,20 ), deci eu, sau tu care respingi aceasta porunca,? si de fapt nu pe mine ma respingi, ci mesajul pe care ti-l transmit. atunci cine uraste? Biblia ne spune ca adevarul va iesi din gura lui Isus ca o Sabie, care are doua taisuri, si rastoarna fortificatii, si ia orce gand captiv. Biblia se studiaza ca sa intelegi scrierea facuta in ea spre binele omului care o asculta si o implineste.

Biblia zice multe..si avand in vedere ca ai vazut la nick meu "satanist" nu ti-ai dat seama ca nu-s crestin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oi,de aci incerci sa primesti raspunsuri pertinente, vezi incearca pe forumul biserici sataniste sau bucuria lui satan.

| anacolda a răspuns:

Oare e bine? Ce vrei tu sa afli de la cartile alea tiganesti? Oare nu stie mai bine sufletul tau ce trebuie sa faci? Din carti nu afli decat ce vrei tu sa intelegi. Lasa tarotul si ocupa-ti timpul cu altceva.

| SarahAviva a răspuns:

Sunt multe site-uri in care poti cumpara carti ce-ti explica clar si elaborat fiecare carte. Sunt mult prea multe carti pentru ca cineva sa iti explice aici. Daca asta e placerea ta, de a vedea si cunoaste cat mai multe poti sa o faci. Va veni ziua in care probabil ca te vei plictisi de tarot.

| PontaRatonu a răspuns:

Baga-ti-le-n cur, boule!

| SatanistAteu1666 explică (pentru PontaRatonu):

Am pus o intrebare, decat sa iti arati inteligenta mai pune te duceai la culcare.

Noa, ca bine zici, fatumeu, dar daca eu merg la culcare, nu colaborez cu tine, care dormi mereu, pai imi raspunzi dupa o luna? Mi-am dat seama ca nu esti crestin, dar nu-i nimic, Dumnezeu alege popor pentru numele sau si dintre necredinciosi, de fapt, ca cei credinciosi l-au aflat cu ajutorul lui, ca, doar Isus spune :,, Nimeni nu vine la Tatal daca Nu ESTE atras de El."Asa ca, chiar daca tu esti necredincios, nu ai avut mereu astfel de gandire nu? Acum ti-a jucat prietenul tau, mingea cu succes, si nu vrea sa-si piarda prietenul, nici sub o forma. Inima ta te duce unde nu vrei poate, dar Biblia ne invata ca inima noastra este inselatoare si rea, insa Dumnezeu este mai mare ca inima noastra. Daca Isus a spus ca nu a venit sa aduca pacea pe pamant, in ce context a spus lucrul acesta stii? La ce sabie s-a referit Isus?(Daca vrei citeste Matei 10:33-40; Evrei 4:12, 13!) Evrei 5:4-10.)

laughing))...Tu crezi ca satanisti se duc la Satan din inima? Niciun caz, ci se duc ca sa lupte pentru libertate.CRESTINII se duc la iehova din inima si dupa cum spuneai si tu frate, inima e INSELATOARE.si iti raspund peste o luna deoarece nu imi pierd timpul pe TPU sa ma cert cu toti handicapati, fericit?

Dar, daca asa crezi tu ca suntem toti cu handicap, se poate, este totusi si o parte buna si cu speranta, ca totusi, tuu, mai stai cate un minut la dialog si cu astfel, de persoane. Ei ce sa facem, nu putem fi toti la fel, unii cu handicap, altii cu invaliditate, unii slab pregatiti, unii crestini ce vorbesc pentru un indemn bun, si cu necredinciosii.