| Silvershadow a întrebat:

Hey! As vrea sa stiu cum iti dai seama daca esti cu adevarat un therian sau doar prtinzi ca esti? De cateva luni,de cand prietena mea mia spus ca e therian, am inceput sa ma documentez si sa caut mai multe informatii...Din clasa a 3-a(acum sunt intra 7-a) mi-am dat seama ca e ceva neinregula cu mine, adica mereu cand ma enervau colegii cacaiam(cred ca asa se spune cand o pisica scoate sunetul ala de avertizare cand e atacata) si mereu saream la ei si ii zgariam.Stiu,unii care citesc acum aceasta intrebare s-ar putea sa ma considere nebuna,dar nu ii judec, e complet normal....Anyway,toata viata mea am stat mai mult cu animalele si eram antisociala.Ma simt mai bine intr-o padure si urasc sa fiu inchisa...Scuze ca e asa lunga intrebarea, dar am spus niste detalii in speranta ca ma veti ajuta sa imi dau seama daca sunt therian sau nu...multumesc si cei care nu stiu despre ce e vorba va rog sa nu raspundeti...si fara jigniri, va rog! Multumesc...

8 răspunsuri:
| TrăieşteClipa a răspuns:

Iti place mai mult hrana uscata de la RoyalCanin sau Applaws?

| VelaJohnny a răspuns:

Stai calma laughing trebuie sa fi membra a acelei organizatie (sau cum s-o numi) religioasa (sau spirituale, habar n-am). Daca e asa, fara sa te implici deloc in chestia aia, sa devii una, toata lumea ar fi. Si legatura are asta cu faptul ca zgarii oamenii laughing violatorii sunt si ei sa inteleg, daca se comporta ca niste cai in calduri, necrutand nici macar babele daca au ocazia laughing si nu e nimic ciudat sa te simti bine in natura, si mie imi place sa joc RPG-uri unde pot petrece timp in natura, printre copaci si sa am ca si companie un caine care sa dea damage mare laughing ...wow...padure, caini..cred ca sunt un varcolac :0

| VelaJohnny a răspuns (pentru VelaJohnny):

Si ce legatura are asta cu*

| 6684464 a răspuns:

Nu esti.
Esti fata?

| VelaJohnny a răspuns (pentru 6684464):

„s-ar putea sa ma considere nebuna, dar nu ii judec, e complet normal..." - deci este

| IvanMihai a răspuns:

Am cautat ce înseamnă therian, din moment ce e prima data când aud de așa ceva.
Aici este ce am găsit:
http://otherkin.wikia.com/wiki/Therians
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=therian

| Silvershadow explică:

6684464 de unde stii ca nu sunt? Si VelaJonny daca vrei du-te si razi de altii...

| VelaJohnny a răspuns (pentru Silvershadow):

Scuze daca ti-am lasat impresia ca imi bat joc. Am vrut sa fie mai amuzanta treaba, dar in fine. Daca nu esti membra, nu esti therian, daca esti, atunci esti. Cred ca cea care a ras de tine e prietena aceea care te-a informat astfel...