Sexul înainte de căsătorie este în mod clar curvie, dar eu sunt o curvă mândră.
Si curvia dar si mandria sunt pacate la fel de mari. Ai nevoie de Domnul Isus mai mult decat aerul pe care-l respiri. Si El ai iarta si pe curvari, si pe cei mandri!
Stai să îți aduc la cunoștință ceva, nu am nevoie de Iisus și nu suport oamenii care au impresia că știu mai bine decât mine de ce am nevoie. Roagă-te, bucurăte de Iisus, de iubirea lui și de orice altceva îți oferă el dar nu mi-l băga mie pe gât, n-am nevoie de iertare, de milă sau de orice altceva îmi poate oferi un zeu.
Daca nu ai nevoie de mila si de iertare din partea acestui " zeu " traiesti degeaba. Chestia asta cu "nu am nevoie de Isus" am spus-o cu totii la vremea noastra. Si, unii dintre noi am fost chiar mai rai decat tine, iar altii chiar mai buni. Dar tu stii ce este in inima ta si ca sa fiu sincer cu tine, acest Isus pe care-l refuzi in totalitate te cunoaste chiar mai bine decat te cunosti tu. Doar gandeste-te la asta!
Trăiesc degeaba din punctul tău de vedere, dar punctul tău de vedere e doar un amărât de punct de vedere care nu este automat adevărat. Din punctul meu de vedere și al altora nu trăiesc degeaba, deci e relativă treaba.
Și nu am de ce să mă gândesc la faptul că un personaj în care nu cred mă cunoaște mai bine decât mă cunosc eu, e absurd.
''E normal fiindca totul e menit distrugeri pentru a incepe iarasi dar cu piciorul drept de data asta''
E clar ca din punct de vedere biblic este un pacat grav sa comiti imoralitate. 1Corinteni6:9,10
Acum in ziua de azi sunt mai mult controverse intre religii. nu religie te duce in cer ci credinta ta. iar cat despre intreabare e vina parintilor ca le da frau liber tinerilor iar inceputul vietii sexuale la varste fragede duce la distrugerea trupului si apoi a sufletului parerea mea. cu cat incdepi viata sexuala mai tanar/a cu atat experimentezi tristetea si pe viitor nu mai stii ce e bine si ce e rau si cand ajungi la maturitate nu mai poti lua decizii bune deoarece tristetea si suferinta produsa de unu care te-a dezvirginat te-a si traunatizat daca numai asta a vrut de la tine sa te dezvirgineze si la maturitate nu mai ai incredere in tine si nu mai esti stapana pe tine si nu stii ce sa faci esti dezorientata si uite asa se duc atatea fete si se prostitueaza din cauza ca nu mai au incredere in sine si se considera nimicuri cum le-a crezut si cel sau cei care le-a dezvirginat. cat despre religie trebuie spus la copii de ce nu e bine sa iti incepi viata sexuala si ce implica ea nu ca cu fraze ca "nu e voie si gata" sau ca " nu mergi in rai daa pacatuiesti" nu ca pacatuiesti si cu gandul nu numai cu trupul. si tot pacatuiesti asa ca expica la copil de ce nu e bine si ce consecinte are asta.
Daca eu nu vreau sa ma casatoresc, asta inseamna ca trebuie sa mor virgin? cea mai mare tampenie pe care am auzit-o
Cineva de curand mi-a spus:
Daca faci sex nu inseamna ca esti curva, iar daca esti virgina nu inseamna ca esti sfanta!
Se aplica la ambele sexe!
Lasa copii sa experimenteze, ca mai tarziu sa stie ce sa aleaga!
anonim_4396 întreabă:
UltraViolette întreabă:
DenisaDenisax întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: