| Elbow a întrebat:

Hey guys big grin
Am o prietena,Adelaida cu care m-am cunoscut vara trecuta, in primul meu an de liceu.Ea acum trece intr-a 11-a si eu intr-a 10-a si noi avem 2 corpuri(A-9, 10 si B-11, 12) si noi am inceput sa socializam fix la sfarsit,cand am terminat clasele.Mi se parea foarte simpatica si plina de viata,asa ca am discutat mai mult pe facebook,apoi i-am facut rost si de numar si am aflat ca avem multe in comun si ca ne intelegem bine. vorbim foarte des,dar ea nu vrea sa avansam relatia sau nu poate? Aici e faza.ea este pocaita,eu sunt crestin ortodox(asta e religia mea, dar n-o consider si nu-mi pasa de religie..eu as putea zice ca sunt de fapt juma' credincios juma' ateu laughing )
Mama si var'miu mi-au zis ca nu se pot casatori un credincios cu un pocait si eu nu cred asta,e penibil.Dar cei care au experimentat sau sunt bine documentati,ma puteti ajuta cu niste detalii concrete?
Oh, nu ma gandesc direct la casatorie laughing Mai e o problema..noi ne vedeam doar la liceu.Acum,cand e in vacanta,nu vrea sa iasa cu mine, vrea sa socizalizam in continuare virtual/digital si sta numai cu fetele..Cand am intrebat-o "Ne vedem?" Ea: "Sunt cu fetele,nu pot"
Alt exemplu, ea are 7 surori si 7 frati si sta numai cu surorile..nu stiu, iese numai cu prietenele.Si asta ar avea legatura cu religia?

Răspuns Câştigător
| Kenwill a răspuns:

Probabil ca da, are legatura cu religia si nu prea poti face prea mult xD
Doar daca o convingi sa treaca peste religia ei si a iasa cu tine. Meh...stupid religion...

| Elbow explică (pentru Kenwill):

Right laughing Mersi, vad eu big grin

| Kenwill a răspuns (pentru Elbow):

Succes! laughing

5 răspunsuri:
| NoNameo a răspuns:

Aia-s batuti in cap mai ceva ca ponta, cu pocaitii nu o scoti la capat, sunt mai rau decat crestinii (nu suport niciuna dintre ele). Mai bine o dai naiba, sau daca nu, mai incearca vreo saptamana poate o scoti la capat cu ceva daca nu cauta alta.

| gingergirl1 a răspuns:

Pai...daca o luam pe de-o parte, religios nu v-ati putea cununa. pentru ca unul dintre voi va trebui sa se conterteasca.Pe de-o alta parte, de ce sa-si distruga fata viata casatorindu-se cu un om necredincios? Nu o lua personalwinking Dar gandesc si din persprectiva mea, pentru ca si eu sunt pocaita.

| Kenwill a răspuns:

Si oricine se poate casatori cu oricine, chiar daca cred in chestii diferite... wake up everyone! i think God needs some wisdom