| Anonima181991999kkkk a întrebat:

Hey..nu m-am gândit bine înainte să fac ce am făcut.Am văzut pe tt o vrajă "alba" și m-am uitat în comentarii sa vad daca alte persoane au încercat și m-am gândit să fac si eu și acum regret mult.
Vraja consta în băiatul pe care îl placi sa te placa înapoi și era așa: aprindeai o lumânare, scriai pe o foaie de trei ori numele persoanei, de 6 ori că acea persoana sa te placa și după făceai cruce cu mir peste, iar după stingeai lumânarea peste foaie.
Eu sunt de religie ortodoxă.Ce sa fac? Că regret mult de tot.

18 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Nu vad de ce ar fi magie neagra, doar ca nu cred ca merge.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai aprins o lumânare și ai scris ceva pe o foaie. Despre ce discutam aici? Despre povesti?
Când ai scris la școală pe caiet una alta te panicai?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce să mai regreți? Ai încurcat-o! Dar măcar ți-a reușit vraja? Eu zic să mai încerci încă o dată.

| anonimg a răspuns:

Timpul nu poate fi dat înapoi. Mărturisește-ți păcatul înaintea lui Dumnezeu în mod personal, și nu la un preot, dar în așa fel încât dacă ți s-ar mai oferi ocazia nu ai mai înfăptui păcatul acela.
Apoi trebuie să crezi că ești iertată. Pentru că dacă nu crezi, Îl faci pe Dumnezeu mincinos și incapabil de a ierta păcatele.
Crede că ești iertată chiar dacă nu ai simți că ești iertată. Credința nu are legătură cu sentimentele sau simțămintele.

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu există magie albă. Ai văzut tu draci albi? Nu. Dracii sunt toți mai negri ca noaptea și mai spurcați ca orice îți poți imagina. Acum ar trebui sa mergi la preotul tau duhovnic sau la orice preot si sa te spovedesti in primul rand de pacatul asta si el sa-ti dea dezlegare.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceea este o vraja demonica, de fapt toate vrăjile vin de la cel rău, Dumnezeu e total împotriva lor. Dar, dacă deja ai făcut o, cere ti iertare de la Dumnezeu și nu mai face niciodată asta. Iar dacă vraja a afectat vreo persoană, cere ti iertare de la acea persoană. Cam asta ai putea face ca să repari ceea ce deja ai făcut

| Anonima181991999kkkk explică (pentru anonim_4396):

Acum o oră am făcut-o laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonima181991999kkkk):

Atunci cam asta e, nu ai ce altceva sa mai faci ptc nu poți schimba trecutul.
(Apropo, rugăciunea trebuie sa fie sinceră)

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar crezi in asa ceva? Te credeam mai matura sad

| Anonima181991999kkkk explică (pentru DomnulPoliticos):

Odată ce sunt credincioasă și oarecum cred în Dumnezeu.mă tem că vraja sa nu se întoarcă asupra mea...dar aia e...trecutul e trecut happy

| Anonima181991999kkkk explică (pentru DomnulPoliticos):

Și mersi pentru răspunsul de la întrebarea anterioară apreciez happy

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru Anonima181991999kkkk):

Raspunsul nu era pentru tine, si nu exista magie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Vrăjile sunt ceva real, pana și în Biblie scrie de vrăji sau vrăjitoare. Evident că sunt demonice, dar există.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faptul e consumat. Caieste-te pentru fapta comisă și cere iertare de la Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ți face griji, oricum probabil nu o să se întâmple nimic.

| pufulescu0o a răspuns:

Bravo, te-ai jucat de-a vrajitoarea! Daca nu ti-a iesit " vraja", ceea ce m-ar mira, nici macar nu e un pacat adevarat!

| danimarinescu a răspuns:

Ce ai făcut este o joaca de copii, dar pentru cei ce nu cred în puterea incantației și a cuvântului ar trebui sa nu creadă nici în rugăciune la biserică, și blesteme. Sa nu uitam că locul unde se spun rugăciunile și contactul cu Dumnezeu este tot prin intermediul lumânări. Revenind la subiect, mica vrăjitoare documentează te pe internet și caută în maculatura de domeniu. Îți recomand să citești mult, este fantastic de fascinantă lumea hipnozei și incantațiilor vrăjitorești. Există dintotdeauna și este vastă experiența la îndemână oricui, dar atenție la joacă cuvintelor în lumina lumânărilor aprinse.