| RoseOfTheFire a întrebat:

Hey obisnuiti sa mergeti la biserica Dumninica?

55 răspunsuri:
| tavadaresti a răspuns (pentru PαtнwαуTσBℓιѕѕ):

Duminica sfanta> da-mi un argument biblic de a sfinti duminica

| RoseOfTheFire explică (pentru Aneurysm):

Nu e chiar o zi slujba incepe la 7 si se termina la 11 deci in restul zilei esti liber sa faci ce vrei daca tu nu vrei nu te obliga nimeni e problema ta nu a mea.

| Aneurysm a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

O spui de parcă aş suferi de un retard mintal. Dar da, e problema mea.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns (pentru tavadaresti):

Si Dumnezeu s a odihnit a 7 zi dupa ce a creat.

| RoseOfTheFire explică (pentru Aneurysm):

Eu m-am referit la altceva dar tu esti liber sa crezi ce vrei.

| benika a răspuns:

Mersul la biserica nu ar trebui sa fie o obisnuita, ci o necesitate pentru suflet! Obisnuinta nu e intotdeauna buna.

| Thunderstruck a răspuns:

Biserica e o institutie de tip mafiot.Tie iti face placere sa stai cu unii mafioti intr-o incapere? Mie nu.

| AnnealedPride a răspuns:

NU

| AnnealedPride a răspuns (pentru Thunderstruck):

Nici mie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Sâmbăta, când preotul vinde CD-uri cu Sepultura, Sodom şi Violator la jumătate de preţ.

| Mihaita23 a răspuns:

Eu merg cateodata, dar am un prieten care merge MAXIM de 2 ori pe an.

| Demonull a răspuns:

Biserica este cea mai mare inselaciune din toate timpurile in frunte cu cei care o venereaza si cu popii.Credinta in ceva se poate obtine si fara acele slujbe in care un popa rage la un microfon si mai nou prin statie se aude tot orasul.O prostie!

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Nu.
E plin de babe si barfitoare (nu neaparat babe), care nu au ce face si stau acolo doar sa prinda pe cineva pe picior gresit sau sa poata vorbi.

Exista oameni care se duc din placere si din dragoste pentru Dumnezeu, dar parca iti dispare cheful cand te trezesti inconjurat de barfitoare, babe si alte caractere "deosebite" ale cartierului.

Eu in principal nu merg, pentru ca nu prea vreau.

| JustAnotherFuckedUpGirl a răspuns:

NU! Why would I do that?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| unknownn a răspuns:

Nu!

| SkizoMetal a răspuns:

Nu am mers, nu merg şi nici nu voi merge vreodată.

| Nico1Tha a răspuns:

Uneori
cand ma plictisesc acasa

Răspuns utilizator avertizat
| KillerBunny1500 a răspuns:

Uneori, as vrea sa ma duc mai des si incerc.

| JustLife a răspuns:

Buna, da desigur!

| c0ton a răspuns:

O intrebare scurta dar cu multe raspunsuri.

| RoseOfTheFire explică (pentru c0ton):

Da ai vreo problema cu asta?

| c0ton a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Nu, ziceam si eu e vreo problema, este un site in care avem dreptul de a ne exprima parerile noastre si in plus ti-am zis intr-un mod pozitiv adica intrebarea a este populara si a fost pusa foatrte devreme pe cand alti au pus intrebari de saptamani si nici nau primit niciun raspuns!

| RoseOfTheFire explică (pentru c0ton):

Si eu tot in mod pozitiv ti-am raspuns nu te-am jignit si ce am eu vreo vina ca altii nu au primit raspunsuri de saptamani? Si in plus cum ai zis si tu aici fiecare e liber sa isi exprime punctul de vedere asa ca acele intrebari fara raspuns probabil nu au fost puse la categoria corecta sau nu au avut nici un sens.

Întrebări similare