| brokxy a întrebat:

Hey salut! A incercat cineva rugaciunea aceasta? A ajutat pe cineva? Ca e a noua zi..si trebuie sa o public.laughing Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
In a 9 zi, publicati rugaciunea.
Se pun 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile.Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
Rugaciunea: "Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sparantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razana nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
Amen! II
Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
Amen!
Se spune de 9 ori "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus! Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
Amen!

13 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Da! Datorită ei pot zbura.

| Filip23 a răspuns:

La noi este paraclisul. Cei din Juquila sa o faca.

| danay72 a răspuns:

Biblia ne spune sa ne rugam din suflet cu proprile cuvinte, nu rugaciuni invatate pe de rost.Matei6:7,8

| T0T a răspuns:

Bazaconii pentru pacalit copii.

| milan9 a răspuns:

Nu amesteca te rog "rugaciunea" cu "superstitia" ca te apropii mai mult de ocultism decat de sfinti si de Dumnezeu... sad

| Doub a răspuns:

"A incercat cineva rugaciunea aceasta?"-Nu si nici nu am de gand sa o fac.

| Holiday a răspuns:

Asta e un banc, sau ce?

| Mayar a răspuns:

Cand vine vorba de bani, asta e o porca miseria sau o dracovenie. Oricum, nu e ceva de la Dumnezeu, asa ca, vacanta placuta si calduroasa! sa nu iti uiti cumva costumul de baie ca ii tare cald acolo [ intr-un loc in care toti sunt pusi la frigare. Ghici ghicitoare, unde e asta?! ]

| brokxy explică (pentru Mayar):

Daca omul crede ceva nu inseamna ca va merge direct in Iad...-_-

| Mayar a răspuns (pentru brokxy):

Daca spui tu... eu nu am incercat.

| Dorugar a răspuns:

Dar de ce este binecuvantat panetcul Mariei ca l-a nascut pe Isus cel care in Apoc 22:16 recunoaste ca el este Lucifer, adica Satana de-i mai zice si Dumnezeul Veacului acesta?
Crezi ca este o binecuvantare ca s-a nascut Satana si ca cei trei Magi (adica vrajitori) de la rasarit au venit si s-au inchinat la leaganul celui care singur se recunoaste in Biblie ca fiind Lucifer= Dracu?
Nu cumva esti si tu in situatia pe care o gasim in Biblie in Corinteni 4 4. În care se spune ca : "Dumnezeul veacului acestuia a orbit minţile oamenilor" Sau cu alte cuvinte oamenii au devenit atat de orbi incat il cred pe Diavolul nascut de Maria ca fiind Dumnezeu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti schimba Marie cu alt nume? Nu de alta, dar am tendinta de a spune cu voce tare marind treptat intonatia si "volumul" "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie..." Iti dai seama, vecina de dincolo, tot de noua ori cu voce tare: "sunt deja fericita, sunt deja fericita".E deprimant...
Da stiu, trebuie termopane...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rugaciunea nu te ajuta ci credinta ca ceia ce ai cerut ti s-a si dat.dar nu cere bani, pentru aia muncesti, furi, ori inseli, cere sanatate sa poti munci si sa castigi cinstit banii. merge sigur.