Biblia ne spune sa ne rugam din suflet cu proprile cuvinte, nu rugaciuni invatate pe de rost.Matei6:7,8
Nu amesteca te rog "rugaciunea" cu "superstitia" ca te apropii mai mult de ocultism decat de sfinti si de Dumnezeu...
Cand vine vorba de bani, asta e o porca miseria sau o dracovenie. Oricum, nu e ceva de la Dumnezeu, asa ca, vacanta placuta si calduroasa! sa nu iti uiti cumva costumul de baie ca ii tare cald acolo [ intr-un loc in care toti sunt pusi la frigare. Ghici ghicitoare, unde e asta?! ]
Dar de ce este binecuvantat panetcul Mariei ca l-a nascut pe Isus cel care in Apoc 22:16 recunoaste ca el este Lucifer, adica Satana de-i mai zice si Dumnezeul Veacului acesta?
Crezi ca este o binecuvantare ca s-a nascut Satana si ca cei trei Magi (adica vrajitori) de la rasarit au venit si s-au inchinat la leaganul celui care singur se recunoaste in Biblie ca fiind Lucifer= Dracu?
Nu cumva esti si tu in situatia pe care o gasim in Biblie in Corinteni 4 4. În care se spune ca : "Dumnezeul veacului acestuia a orbit minţile oamenilor" Sau cu alte cuvinte oamenii au devenit atat de orbi incat il cred pe Diavolul nascut de Maria ca fiind Dumnezeu?
Poti schimba Marie cu alt nume? Nu de alta, dar am tendinta de a spune cu voce tare marind treptat intonatia si "volumul" "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie..." Iti dai seama, vecina de dincolo, tot de noua ori cu voce tare: "sunt deja fericita, sunt deja fericita".E deprimant...
Da stiu, trebuie termopane...