| Andres10 a întrebat:

Hey salut TPU,lam visat pe fratele meu mai mare cand murea,si in mod normal nu mar speria pt ca nu prea cred in asa ceva insa el a avut probleme mari cu inima si plus cand era mica lui mama ia spus o ghicitoare ca o sa ii plece un copil cand o sa fie foarte tanar(nu a zis daca o sa moara sau o sa plece in alta tara,pt ca eu as vrea sa plec in america sau anglia la facultate)plus mamei ia murit un copil inainte sa se nasca, ar putea fi acela...raspundetimi sunt foarte speriat

Răspuns Câştigător
| Iliotropion a răspuns:

Nu te mai increde in vise, nici macar calugarii cei mai mari nu bagau in seama visele ca sa nu cada in inselare.
Dumnezeu poate folosi moduri infinite de a comunica si-n afara viselor.
Cam tot ce te inspaimanta si te ameninta in vis nu poate fi de la Dumnezeu pentru ca o caracteristica a revelatiei este Pacea Duhului Sfant.
Primul lucru pe care l-a facut Iisus dupa inviere cand s-a aratat ucenicilor a fost binecuvantarea „Pace Voua!" care i-a linistit.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi-ti de treaba.Nimeni nu poate sari peste umbra lui, deci orice ar fi nu te bate cu zmeul cel urat, sa o scapi pe Ileana Cosanzeana si nu mai crede in vise. De obicei cand cineva in vis moare se spune ca i-a murit moartea, deci nu va pati nimic.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Nu prea crezi, dar crezi.
rolling on the floor