| TheMoon15 a întrebat:

Hey...Sunt ateu, unul din putinii care s-au inregistrat oficial. Inainte de asta totusi am fost foarte credincios. Exista o intamplare pe care nu mi-o pot scoate din cap si nu pot sa imi dau seama de un raspuns logic. Pot spune doar ca a fost doar o coincidenta uriasa, dar cine stie. Mama, care e foarte credincioasa, are o prietena. Au un fel de credinta budista care a fuzionat cu scrierile din biblie. Chestia este ca odata eram in vacanta de vara si invatam pentru o corigenta. Peste maxim o ora a venit in vizita la mama si m-a intrebat daca am facut exercitii. Am ramas surprins pentru ca doar mama stia de acest lucru. (m-am gandit si la ipoteza ca poate trecea pe strada si ne-a auzit vorbind de asta ) Ma gandeam, mai mult in gluma, ca poate citii gandurile. Mi-am spus in gand *daca poti sa ma auzi, uitate-te la mana mea*, si asta a facut. I-ar in alta ocazie am gandit *daca poti sa ma auzi atinge-ma pe umar * si chiar asa a facut. Ce explicatii aveti? A fost totul pura intamplare?

17 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ce te face să zici că ești ateu? Te-a informat cineva compentent la apariția universului n=a fost împlicat nici un Creator? Nu crezi că ar trebui să deții toată cunosterea posibilă ca să ai motive raționale să susții că e absolut sigur că nu un creator e cauza existenței? Să zici că ești agnostic, că nu știi dacă exsită un creator sau nu, mai înțeleg.

| TheMoon15 explică (pentru ania):

Cred in tocmai ce vreau si sunt absolyt sigur ca nu exista dumnezeu. Pe tine cine te-a informat?

| RAY a răspuns:

Pai hotarestete omule ori esti ateu ori esti satanist,ori esti un troll,nu exista ateu-satanist,a fii satanist crezi in satana, bag de seama ca habar nu ai ce e ateismul, cica te ai inregistrat oficial ca ateu unde ca sunt curios, chiar nu aveti ce face cu timpul vostru, repet satanist ateu nu exista

| TheMoon15 explică (pentru RAY):

TOTI satanistii sunt atei, dar nu toti ateii sunt satanisti

| RAY a răspuns (pentru TheMoon15):

Aiurea, atei sunt atei, satanisti sunt satanisti, probabil esti un troll

| TheMoon15 explică (pentru RAY):

Tu probabil esti prost

| RAY a răspuns (pentru TheMoon15):

Fix ce am spus un troll

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este o pură întâmplare. Gândurile se pot transmite de la un om la altul, chiar și la distanțe de 10000 km.

| Panamax a răspuns:

Daca Biblia este plina de minciuni despre zei si demoni inventati, asta nu inseamna ca paranormalul nu exista.
As putea sa povestesc pana maine chestii reale care mi s-au intamplat si care sfideaza orice logica, dar am invatat sa-mi tin gura. Putini inteleg iar cei mai indoctrinati dintre noi dau vina pe diavol.

| sanboss a răspuns (pentru Panamax):

Zi macar 2-3 mai scurte, mai facut curios

| sanboss a răspuns (pentru Panamax):

Nu documentar, ci ceea ce ti s-a intamplat tie sa imi povestesti daca vrei bieninteles. Ai spus ca poti vb pana maine de multe chesti paranormale intamplate tie in viata reala.
Da ai timp si voiesti sunt dispus sa citesc 5 10min intamplarile tale... te salut cu drag

| Nilsson a răspuns:

Te afli pe un teren periculos, Satan lucrează că să te câștige definitiv prin lucrurile la care ești cel mai sensibil, cum ar fi să ți se adeverească anumite gânduri.
La alții mizează pe cartea necredinței și de asta lor nu li se întâmplă astfel de lucruri.
Trebuie să te pocăiești.

| Irinel15123532 a răspuns:

Draga prietene, nimeni nu poate citi gandurile tale in afara de Dumnezeu care stie totul, ceea ce tu ai expus ori sunt pure coincidente, ori lucrurile s-au intamplat normal fara ca tu sa stii.

Dupa mine, raspunsul ti-l dai singur.
''Peste maxim o ora a venit in vizita la mama si m-a intrebat daca am facut exercitii. Am ramas surprins pentru ca doar mama stia de acest lucru.''
Subliniez (pentru ca doar mama stia de acest lucru).

Apoi''Mama, care e foarte credincioasa, are o prietena.''

Fiind prietene, comunicand diverse subiecte, nu crezi ca ar fi posibil sa fi vorbit intamplator de acest lucru? Mai ales daca mama ta este implicata in situatia ta scolara si este preocupata.
Ai spus ca a venit intr-o ora la tine, probabil ca au vorbit inainte la telefon, probabil ca inainte sa vina la tine a mers la ea mama ta prima data, probabil a intrebat de tine si mama ta i-a spus''invata pentru un examen''. Sunt multe alte posibilitati in afara faptului ca are puterea de a citi ganduri.

Un om in timp ce vorbeste cu o alta persoana, se uita inconstient in mai multe parti, nu doar fix in ochii acele persoane, isi ma muta privirea, nu stiu daca s-a uitat fix in aceeasi secunda in care tuai gandit ''uita-te la mana mea'' probabil daca ai fi gndit ceva iesit din comun ''sari intr-un picior'' iti garantez ca nu s-ar fi intamplat.

Scoate-ti din cap aceste lucruri.

Nu are legatura cu biblia, nimeni pe pamantul acesta nu poate afla ce gandesti tu, doar Dumnezeu.
Citeste noul testament, Hristos te iubeste.

| sanboss a răspuns:

Cand se combina alte religii cu Biblia aia nu mai e relatie curata cu Dumnezeu, ci este satan la mijloc care cauta sa insele, distruga sa duca omani in eroare cu invataturi non-biblice sau combinate. E foarte mult de vb pe tema ( chiar acum incept sa studiez partea cu invataturile false si sunt surpins la cate erezii sunt ).

Bun in concluzie, a fost ori pura intamplare ori diavolu vroia sa te duca in eroare sa crezi ca budismul si crestinismul pot merge mana in mana. Si astfel sa te atraga spre o asemenea erezie

| TheMoon15 explică (pentru sanboss):

De altfel mentionez ca sunt satanist-ateu.

| sanboss a răspuns (pentru TheMoon15):

Pai si draci cred in existenta lui Dzeu si se infioara dar nu se supun. Tu esti mai special de cat ei? Nu exista satanist-ateu.

Draci lau recunoscut pe Isus in multe evenimente biblice, Lucifer a vrut sa fie mai presus decat Dzeu sau ca Dzeu...

Sfarsitul lor este tragic ( spuneau draci cand sau intalnit cu Isus, Ce avem noi a face cu tine, ai venit sa ne chinuiesti inainte de vreme )
Sfarsitul celor ce merg pe calea aceasta a pierzarii este aceeasi.

Te sfatuiesc amice sa iesi afara din mijlocul lor, sa te rogi ca Dzeu sa iti dea intelepciune, pricepere, si credinta statornica si puternica.
Scopul Satanei nu e spre binele tau, ci spre distrugerea ta.
El ataca ce are Dzeu mai scump ( oameni ).

Daca vrei sa vb pe tema asta te rog sa imi trimiti mesaj in privat, vreau sa avem o discutie in privinta aceasta. te salut cu drag Dzeu sa te pazeasca de cel rau