Pe timpul lui Darwin se credea că celula vie — care stă la baza vieţii — este simplă, iar teoria evoluţiei a fost elaborată într-o epocă de ignoranţă relativă. Însă de atunci ştiinţa a progresat. Biologia moleculară şi biomimetica au dovedit în mod indiscutabil că celula este un sistem extraordinar de complex, având la bază o mulţime de proiecte perfecte, admirabile, care fac ca mecanismele interne ale celor mai sofisticate maşini şi aparate construite de om să pară nişte jucării în comparaţie cu celula. Celula este aceeași, nu a devenit complexă odată cu trecerea timpului.
De unde sti tu ca celula de acum 3 miliarde de ani nu a devenit mai complexa? ti-am explicat ca animalele complexe au celule complexe, daca luam bureti din oceane care au cateva sute de milioane de anii vom observa ca au celule simple, daca atat de complexa e celula de ce exista cancer? de ce celula aia creaza tumori?
Nici o celula nu a devenit complexa pe parcursul timpului, asa cum nici o maimuță nu s-a transformat în om. Oamenii de știință nu au descoperit asa ceva.Nu timpul le-a transformat, ci pur și simplu asa au fost create. Exista 2 tipuri de categorii de celule, eucariote și procariote, adică celule cu nucleu și cele fără nucleu.Chiar și celulele fără nucleu, sunt atât de complexe, încât nu se poate sa fi apărut din întâmplare. Apoi, corpul uman conține peste 200 de tipuri de celule, cum ar fi osoase, sanguine, cerebrale și celule canceroase. Dar depinde de mai multi factori dacă celulele canceroase se transforma în tumori. Cat despre motivul pentru care apare cancerul la unii oameni, ar trebui sa întrebi un medic care este în domeniu.
Oamenii de stiinta nu sustin ca maimutele s-au transformat in oameni, ei afirma ca maimutele si oamenii au un stramos comun. Exista un singur tip de primate, care s-a divizat in mai multe specii, acestea fiind cimpanzeul, babuinul, urangutanul, omul, si celelalte specii de primate. Te rog sa nu mai faci afirmatii care nu sunt adevarate. Prostia pe care ai spus-o e probabil mai mare decat tine.
Dacă vei căuta informaţii despre evoluţia omului, în multe manuale şi enciclopedii vei găsi imagini succesive ale unor fiinţe: prima fiinţă este încovoiată şi seamănă cu o maimuţă, iar următoarele au spatele din ce în ce mai drept şi capul din ce în ce mai mare. Ultimul din acest şir este omul modern. Am fost clara, azi nu a spus nici un om de știință ca o specie, adică o maimuță, s-a transformat în alta specie, adică omul.Nici unde pe pământ nu s-a descoperit astăzi ca o maimuță a devenit om.Totul este presupus și se spune ca aceasta evoluție a apărut pe parcursul timpului. Dar de ce azi nu mai vezi astfel de transformări? Simplu, pentru ca nu exista asa ceva.Conform oamenilor de știință, speciile au apărut brusc și nu s-au transformat într-o alta specie nouă. Acum, ai înțeles ce am vrut sa zic?
Dar științific nu au avut loc astfel de schimbări. Adică o specie sa se transforme în alta specie.Remarca ce spune un om de știință care 28 de ani a studiat mutația genelor la plante. Lönnig a concluzionat: „O specie [de plante sau de animale] nu se poate transforma prin mutaţii într-o specie cu totul nouă. Această concluzie concordă cu toate experimentele, cu toate rezultatele cercetărilor în domeniul mutaţiilor efectuate în secolul al XX-lea, precum şi cu legile probabilităţii. Astfel, legea variaţiei recurente spune că speciile bine delimitate genetic au graniţe evidente ce nu pot fi nici anulate, nici depăşite prin mutaţii întâmplătoare".
Astrid47 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: