Ai zis sa nu rad, da sa mor eu de ma pot abtine! Fatooo, calmeaza-te! Nu vine nimeni dupa tine! E doar un fenomen, cum a fost si chestia aia cu turnatul galetii de apa in cap. Daca s-a miscat probabil a suflat cineva sau a fost o pura intamplare. Sa intri in Iad ca ai pus doua creioane unul peste altul? Voi ganditi, ba copiilor? Ce s-ar intampla daca ar veni un demon de fiecare data cand niste copii zevzeci (asta in general) n-au ce face si se prostesc? De fapt, n-ar strica sa vina unul sa va dea tot Charlie Charlie, sa vedeti cum v-ati linisti. Cat despre Dumnezeu, sincer, nu cred ca il intereseaza prea tare. No in fine, scuza-ma ca nu m-am putut abtine, stai linistita, nu se va intampla nimic. Nu ai cum sa invoci demonii asa usor
"Am facut jocul cu charlie charlie si mi-a iesit."
Ce anume ai facut si ce ti-a iesit?
Da,exista jocuri de genul dar de data asta hai sa fim si noi seriosi...cum poti sa invoci un spirit cu doua creioane si cu o foaie de hartie? Este absurd... nu ti se intampla nimic. Jocul acesta este un fals pentru a speria pe cei ce nu stiu cum functioneaza. Nu ai ce sa patesti, stai linistita.