| Steam321 a întrebat:

am o curiozitate voi ce religie sunteți și în cine credeți eu unul sunt ateu de la 14 ani deoarece am fost influențat de anturaj deci practic eu nu cred în nimeni voi credeți în cineva pentru ca din miliardele de galaxy dumnezeu numai la noi se gândește hai sa fim seriosi

41 răspunsuri:
| Steam321 explică (pentru Divy):

Eu nu am mai intrat în biserica de la botezul meu și nu îmi spui tu în cine sa cred ca ai zis ca tu crezi în dumnezeu fiind ateu nu cred în nimeni

| Divy a răspuns (pentru Steam321):

Omule tu ai citit ce ți-am scris? Eu nu ți-am spus în cine să crezi, mai citește odată și foloseșteți creierul din cap, dacă mai e ceva de el!

| UzOm a răspuns (pentru anonim_4396):

Cultura ta generală este puțin eronată. De unde știi tu că există 200 de miliarde de galaxii? : ))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru UzOm):

Savantii au aproximat ca exista cel putin 200 de miliarde de galaxii in universul observabil.

Nici nu mai vorbesc de restul galaxiilor din infinitatea de universe existente

| Moartea25 a răspuns:

Nu, Satan nu iti da bani si femei frumoase. Prin meditatii iti imputernicesti puterea spirituala si astfel vei putea face ce iti doresti. Prin ritualuri sau prin programarea energiei. La nevoie, chemi demonii sau pe Tatal Satan.

| UzOm a răspuns (pentru anonim_4396):

Savanții ăia ai tăi nu știu ce se află pe cea mai apropiată exoplanetă, dar știu despre univers. Asta înseamnă să fii mafiot. laughing

| Steam321 explică (pentru Moartea25):

Sunt niște turnuri la în în oraș unde se strâng satanism și fac tot felul de incantati și meditați am un prieten care și a vândut sufletul pentru ai se îndeplini niște dorințe și cu ce tear ajuta demoni eu făceam spiritism când eram mai mic am făcut spiritism și vorbeam cu bunicamea Dar oricum eu nu cred în nimeni nici în zei nici în dumnezeu nici în satana dar am fost pasionat de chestie astea demonice fenomen paranormale spiritism etc acum dacă ar fi sa cred în cineva ar fi extratereștri

| Regina_Timpu_1972 a răspuns:

Sunt catolica si cred in Dumnezeu! Am probabil infinite motive pentru care sa fac asta. Primul ar fi ca cineva a creat lumea. Cineva ce nu a fost creat de nimeni. Daca ar fi fost creat de cineva, atunci acel cineva a fost creat de alt cineva, acela fiind creat de alt cineva si tot asa. Exista o forta pe lumea asta ce ne-a creat pe noi, a creat lumea, viata. Ne-a promis viata vesnica in rai. Eu cred ca cele mai multe razboaie sunt din cauza religiei. Nu vreau sa jignesc pe nimeni. Fiecare cu ce a fost invatat si cu ce crede. Dar eu cred ca daca am crede, am primi ce ne dorim. De fapt asta se si intampla. Daca ceri de la Dumnezeu ajutor, vei primi. El ne iubeste pe toti. Indiferent de caracter. Chiar daca nu credeti in el, el crede in voi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt ORTODOX.
Crezul
Cred intru Unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul,
Facatorul cerului si al pamantului, vazutelor tuturor si nevazutelor.
Si intru Unul Domn Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu,
Unul-Nascut, Carele din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii.
Lumina din Lumina,
Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut, iar nu facut;
Cel de o fiinta cu Tatal, prin Carele toate s-au facut;
Carele pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire
S-a pogorat din ceruri si S-a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara,
Si S-a facut om;
Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a ingropat;
Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi;
Si S-a inaltat la ceruri si sade de-a dreapta Tatalui;
Si iarasi va sa vina cu slava, sa judece viii si mortii,
A caruia imparatie nu va avea sfarsit.
Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata Facatorul,
Carele de la Tatal purcede, Cela ce impreuna cu Tatal si cu Fiul este inchinat si slavit,
Carele a grait prin prooroci.
Intru Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica;
Marturisesc Un Botez, spre iertarea pacatelor;
Astept invierea mortilor;
Si viata veacului ce va sa vie.
Amin!
spui ca esti ateu?!
Raspunde-mi te rog la doua intrebari : 1. Iti iubesti familia?
2. Ai prieteni sau prietena?
Intaia epistola soborniceasca a Sfantului Apostol Ioan
Capitolul 4 versetele 7 la 21. Iubitilor, sa ne iubim unul pe altul, pentru ca dragostea este de la Dumnezeu si oricine iubeste este nascut din Dumnezeu si cunoaste pe Dumnezeu.
8.Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire.
9.Intru aceasta s-a arătat dragostea lui Dumnezeu către noi, că pe Fiul Său cel Unul Născut L-a trimis Dumnezeu în lume, ca prin El viaţă să avem.
10.In aceasta este dragostea, nu fiindcă noi am iubit pe Dumnezeu, ci fiindcă El ne-a iubit pe noi şi a trimis pe Fiul Său jertfă de ispăşire pentru păcatele noastre.
11. Iubiţilor, dacă Dumnezeu astfel ne-a iubit pe noi, şi noi datori suntem să ne iubim unul pe altul.
12.Pe Dumnezeu nimeni nu L-a văzut vreodată, dar de ne iubim unul pe altul, Dumnezeu rămâne întru noi şi dragostea Lui în noi este desăvârşită.
13.Din aceasta cunoaştem că rămânem în El şi El întru noi, fiindcă ne-a dat din Duhul Sau.
14.Si noi am vazut si marturisim ca Tatal a trimis pe Fiul, Mantuitor al lumii.
15.Cine marturiseste ca Iisus este fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu ramane întru el si el în Dumnezeu.
16.Si noi am cunoscut si am crezut iubirea, pe care Dumnezeu o are catre noi. Dumnezeu este iubire si cel ce ramane in iubire ramane în Dumnezeu şi Dumnezeu ramane întru el.
17.Intru aceasta a fost desavarsita iubirea Lui fata de noi, ca sa avem indraznire in ziua judecatii, fiindca precum este Acela, asa suntem si noi, in lumea aceasta.
18.In iubire nu este frica, ci iubirea desavarsita alunga frica, pentru ca frica are cu sine pedeapsa, iar cel ce se teme nu este desavarsit în iubire.
19.Noi iubim pe Dumnezeu, fiindca El ne-a iubit cel dintai.
20. Daca zice cineva: iubesc pe Dumnezeu, iar pe fratele sau îl uraste, mincinos este! Pentru ca cel ce nu iubeste pe fratele sau, pe care l-a vazut, pe Dumnezeu, pe Care nu L-a vazut, nu poate sa-L iubeasca.
21.Si aceasta porunca avem de la El: cine iubeste pe Dumnezeu sa iubeasca si pe fratele sau.

| Idris a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai nevoie de ajutor de specialitate. happy

| Idris a răspuns:

laughing) Eu sunt o cauza pierduta? Daca ne referim la cele scrise de tine in randurile anterioare nu pot sa fiu de acord cu tine.