Hey,tpu.Am o intrebare pentru fete.Trebuie sa port ceva in cap cand ma duc la biserica, mentionez ca menstruatia mi-a venit, dar sunt virgina.Astept cat mai multe raspunsuri si fara mistouri.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Sunt baiat.scuze ca ma bag in treburi de fete.Nu stiu daca ai auzit, dar nu ai voie la Biserica in zilele alea.Stai acasa si te rogi.Iar in general cand mergi, tot timpul trebuie sa ai o esarfa care s aiti acopere tot paru.Nu vreau sa fiu acum batjocoritor, dar spre exemplu am vazut ca mai nou e mai trendy in randu femeilor din cultul penticostal sa isi prinda danteluta in par.Mi se pare doar o simpla impopotonare. Daca chiar vrei sa iti acoperi capul cum normal si este, ia-ti o esarfa care sa iti acopere absolut tot parul.Si ca sfat ai putea parul sa ti-l prinzi daca il ai lung.De asemenea si la imbracaminte sa ai grija. Fara haine mulate si decolteuri.Pentru ca apoi tu esti de vina ca barbatii din Biserica nu mai sunt atenti la rugaciune.
N-are nici o legatura menstruatia ta cu religia!
Astea sunt vorbe babesti!
Normal asa se cade sa mergi la biserica cu capul acoperit si o imbracaminte mai decenta adica mai putin sexy, ca sa nu atragi atentia barbatilor dar acum in zilele noastre se mai schimba lumea... poti merge cu capul descoperit dar imbracamintea decenta RAMANE!
Izgonirea femeilor afara din biserica in perioada ciclului este din vechiul testament, dar in vechiul testament copiii puteau fi vanduti ca robi de catre parinti, asa-zisul dumnezeu incuviinta robia, Avraam a vrut sa-si ucida fiul ca dovada suprema de iubire fata de asa-zisul dumnezeu, in vechiul testament sunt legi de supunere, discriminare a femeilor si a robilor, sunt crime si toate date de asa-zisul dumnezeu, in realitate date de fariseii care s-au folosit pana si de dumnezeu ca sa conduca oamenii. Vechiul testament apartine religiei mozaice total opusa crestinismului caruia ii apartine Noul Testament. Crestinism vine de la Hristos nu de la Yahve, Savaot si alte denumiri ale asa-zisului dumnezeu satanist din vechiul testament. Vechiul testament apartine poporului care l-a respins si l-a crucificat pe insusi Dumnezeu deci cum puteau sa fie adevarate scrierile lor?
In Noul Testament au fost introduse doar cateva fraze mincinoase( cam 15 pagini) tot de supunere a oamenilor si de aducere a urii ca forma de adorare a lui Dumnezeu:"Slugilor, ASCULTATI DE STAPANII VOSTRII cei după trup, cu frică şi cu cutremur, întru curăţia inimii voastre, CA SI DE HRISTOS, Noul Testament Efeseni 6 :5. (Sa asculte de stapani ca de Hristos?). sau "Dacă vine cineva la Mine şi nu URASTE pe tatăl său şi pe mamă şi pe femeie şi pe copii şi pe fraţi şi pe surori, chiar şi sufletul său însuşi, nu poate să fie ucenicul Meu" Noul Testament Luca 14: 26. Iar femeile sa se supuna si sa teama de barbati, toate aceste texte sunt falsitati adaugate in Noul Testament cu scopul de a supune si a conduce oamenii.
In timp ce adevaratul Iisus spune:"Poruncă nouă dau vouă: Să vă iubiţi unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, aşa şi voi să vă iubiţi unul pe altul. Întru aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii faţă de alţii." Noul Testament, Ioan 13. Adevaratul Iisus aduce egalitatea tuturor oamenilor:" Şi s-a iscat între ei şi neînţelegere: cine dintre ei se pare că e mai mare? Iar El le-a zis: Regii neamurilor domnesc peste ele şi se numesc binefăcători. Dar între voi să NU fie astfel, ci cel mai mare dintre voi să fie CA cel mai tânăr, şi căpetenia CA acela care slujeşte. "(Luca 22:24-27, Matei, 20: 25-27, Marcu 10:42-44)". Adevaratul apostol Pavel spune: 1 Corinteni 7: 23 "Nu vă faceţi robi oamenilor" iar in Galateni 3:28: "Nu mai este iudeu, nici elin; nu mai este nici rob, nici liber; nu mai este parte bărbătească şi parte femeiască, pentru că voi toţi una sunteţi în Hristos Iisus", deci clar la Dumnezeu nu exista nici discriminare rasiala, nici sociala, nici sexuala.
Deci mergi la Dumnezeu fara batic pentru ca este o minciuna introdusa abuziv in Noul Testament asa cum poti sa intri oricand in biserica dupa cum chiar Iisus a vindecat o femeie care avea scurgeri de sange de ani de zile si nu a alungat-o ci din contra a laudat-o pentru credinta ei: "Şi iată o femeie cu scurgere de sânge de doisprezece ani, apropiindu-se de El pe la spate, s-a atins de poala hainei Lui. Căci zicea în gândul ei: Numai să mă ating de haina Lui şi mă voi face sănătoasă; Iar Iisus, întorcându-Se şi văzând-o, i-a zis: Îndrăzneşte, fiică, credinţa ta te-a mântuit. Şi s-a tămăduit femeia din ceasul acela." Noul Testament, Matei 9. Iisus a spus clar "pe cel ce vine la Mine nu-l voi scoate afară"(Noul Testament, Ioan 6) deci n-are nimeni voie sa te dea afara din biserica. Doamne ajuta!
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.191.84.179) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro