Al dracului de porc sarlatanul de preot care te intreaba si nu te lasa sa spui tu singura!
Eu cred ca m-as spovedi doar scuipandu-i in ochi pentru faptul ca aproape toti preotii sunt trurnatori la SRI!
Pai important este sa te ierti tu pe tine, dar O. o ai spus ceva de fratit-o..asta este mai grav decat intrebarile la care ti-a
fost rusine sa marutrisesti.
Deci in primul rand, sa nu te duci maine la impartasit ca e pacat. Atata timp cat nu ai fost sincera la spovedanie inseamna ca pacatele nu ti-au fost iertate iar la impartasit trebuie sa te duci numai cu constiinta curata. Tu trebuie sa te mai spovedesti odata si de data aceasta sa fii sincera indiferent ce te-ar intreba preotul. El nu te intreaba de curiozitate, ci ca s-ati fie tie mai usor sa marturisesti unele pacate, ca sa te ierte Dumnezeu. Ca doar de aia venim la spovedit, ca sa ne recunoastem greselile si sa cerem iertare pentru ele de la Dumnezeu, iertate pe care o primim prin parintele la care ne spovedim. Deci sa nu-ti fie rusine, mai ales ca dupa cum tu ai zis, inca nu ai cazut in pacat. altii au spovedit pacate mult mai grele si au plecat cu constiinta curata. Chiar si eu am spus lucruri la spovedit de care imi era foarte rusine si apoi ma gandeam "ia uite ce usor a fost...parintele nici nu m-a certat, sau daca a facut-o era foarte balnd". Poti sa-i spui si despre fratele tau si sa-i ceri sfat. dar sa stii ca ceea ce face nu prea e in regula, de ce nu il opresti? sper ca te-am ajutat, iti doresc numai bine :*:*:*
Esti o fiinta suverana, esti dincolo de cea ce inseamna religie; pacatul, spovedania, impartasitul, toate acestea fac parte dintr-un joc pe care tu vrei sa-l joci; insa vezi asa ai avut posibilitatea de a te accepta pe tine asa cum esti tu, nu ai avut curaj sa spui insa ai avut oportunitatea, aceasta oportunitatea o sa mai apara, nu are de ce sa-ti fie rusine cu absolut nimic din cea ce faci, ai incredere in tine; uite, eu stau fata in fata cu tine si imi pui orice intrebare vrei tu, orice, iar eu iti voi raspunde, pentru ca nu am de ce sa-mi fie rusine, n-am de ce sa ma ascund, amandoi fiind integrii
Data viitoare zii popei sa lase perversiunile sexuale si tu ai grija ce faci cu fratetu.
Nu "mi-o trag cu el" k e impotriva vointei mele
Isi pune mana la vagin?
Esti prost, ce poate fi asa de tare?
Nu-ti fie rusine, iar preotul n-ar trebui sa intrebe asa ceva, e absurd sa intrebi asa ceva, doar daca pacatuiesti trebuie sa ceri iertare lui Dumnezeu, no sa te ierte popa.
In primul rand, iertarea nu ti-o poate da preotul, pentru ca numai Dumnezeu e Singurul in stare sa ierte pacatul tau si sa te curateasca! E bine sa ii spui preotului dar nu El iti da iertarea ci Dumnezeu, daca I-o ceri. Iar in cazul de fata, daca e adevarat ce spui cu fratele tau, vina ta este ca taci. Daca inca nu a facut nimic mai rau este poate, retinerea, pentru ca esti sora lui. dar poate curand nici de asta nu ii va mai pasa (pacatul orbeste). Vorbeste cu parintii tai, sau macar cu unul din ei, oricat de greu ti'ar fi, pentru ca daca se intampla ceva mai rau, ai sa regreti ca nu ai facut'o inainte!
Daca tot te-ai dus acolo, de ce nu ti-ai recunoscut pacatele? Nu cu scopul asta te aflai acolo? "Se uita in ochii tai"- sa inteleg ca nu te-a bagat cu capul sub sutana?
Spovedeste-te la alt preot s-au nu merge maine la impartasit, baga duma aia cu 'mi-e rau'....Si cred ca ar fi mai bine sa vorbesti cu mama ta si sa ii spui ce ti se intampla cu fratele tau, ca sa nu se ajunga la lucruri mai grave...
In primul rand parerea e e ca spoveditul este o prostie, du trebuie sa iti marturisesti pacatele in fata lui Dzeu nu in fata unui om cum ar fi preotul
Fratele tau te-a dezvirginat impotriva vointei tale sau nu si-a introdus scula in tine?
angelica02 întreabă: