In primul ran vreau funda, in al doilea rand nu ma cheama TPU: nu prea sunt diferentze si sti dc pentru ca inainte de secolul 12 erau una si aceaasi religie dar s-au separat prin marea schisma. o diferenta ar fi arhitectura constructiilor celor 2 tipuri de locase de rugaciune ..alta nu prea mai este
Sac am primit. ce ziceai? daca esti informat meriti dar daca vb aiurea nu meriti..Deci Sac!
Se roaga la statui? Unde ai vazut tu asa ceva? NU este adevarat.
Sunt foarte bine informat sa sti..asta e obiceiul in us deci te rog nu ma contrazice ca detin mult mai multe informatii ca tine in religie. daca esti catolica inseamna ca nu sti ce inseamna aceasta religie...sau poate faci parte dintr-o secta care e trasa din catolicism si va numiti catolici.dar nu sunteti..Sectanto
Nu informat deajuns.Nu exista penticostali care sa se roage la statui.
Daca se roaga la statui atunci nu-s penicostali, clar.
Vorbeam de catolici...nu e totuna..se vede ca nu sti nici un pic.
Pai nu-i totuna.Dar tu mai sus ai zis de penticostali.Sunt mari diferente intre penticostali ci catolici.Si catolicismul nu e o religie, la fel cum nici penticostalismul, ortodoxismul etc. nu sunt religii.
Cica nu sunt religii..Eu stiu diferenta oi fi spus si de penticostali dar nu m-am referit la statui..Plus ca nu ai cum sa fi atat de prost incat sa zici ca nu sunt religii.
M-am convins, chiar esti prost informat. Religia-i una singura:CRESTINISMUL. Restul sunt secte. E mai bine sa nu vorbesti cand nu stii ceva.Decat sa spui neadevaruri mai bine taci si te informezi.
Crestinismul cuprinde mai multe religii..Catolicii sunt crestini draga mea..Mai bine nu mai vorbi in dodii si du-te naibii la cineva sa te invete ca la ce spui tu acum si curcile rad de tine
Constantin1963 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: