Biserica lui Satan si Templul Satanic nu promoveaza ilegalitati si violenta.
Crestinismul a fost ceea mai diabolica religie care a existat vreodata pe acest pamant,crestini sau comportat ca niste criminali, hoti cu alte popoare in numele iubiri cica,crestini au omorat continente intregi, amintim aici nativi din america de nord,centrala,sud,Australia,sclavi din africa,india,china, cum trata crestini chinezi? cu droguri, crestini intre ei sau omorat mai mereu si in prezent, ce satanism, ce au facut satanisti, nici nu exista satanisti e o inventie crestina, nu satanisti au omorat pagani in numele religiei lor, crestinismul sa impus prin sabie nu prin iubire
Crestinismul? Esti deplasat, crestinismul e religia pacii. Ai citit cele 10 porunci ale crestinismului?
Inainte sa apara crestinismul era imperiul roman care chiar distrugea civilizatii, si atunci inainte sa apara erau si mai multi sclavi.
E in natura umana ca anumite civilizatii mai avansate sa distruga civilizatii mai inapoiate, asta s-a intamplat si mai mult chiar inaine sa apara crestinismul.
Doar citeste cele 10 porunci ale crestinismului sau principiile crestinismului si ai sa vezi. Nu sunt practicant dar sa zici ca crestinismul e religie diabolica si violenta este total deplasat.
Creștinismul la momentul actual este inofensiv, acum Islamul este adevărată problema, ei sunt criminali mai mari decât Creștinii
Cate minciuni inventati
Cu ce te deranjez creștinismul acum? Toate tarile creștine sunt evoluate
Cu faptul că în continuare ucid oameni nevinovați pentru petrol
Tu incurci crestinismul cu crestinii falsi.Ideile crestinismului, aplicate corect, au un efect pozitiv asupra societatii.
Nu mă fa sa îmi schimb părerea despre tine, erau creștini
Iisus a zis sa ii iubim pe toti ca pe noi insine, nu sa sarim unul la gatul altuia.Cei care fac asta si spun ca sunt crestini, mint.De fapt chiar exista un nume in Biblie pentru ei, si anume:farisei.
Asta nu e un argument care sa demonstreze că nu am dreptate
RAY este foarte logic. Nu are cum o religie in care scrie la reguli sa nu ucizi(la reguli de baza) si sa nu fii violent(scrie in biblie) sa fie mai violenta decat o religie in care scrie ca iti da voie sa ucizi alti oameni(satanismul) de exemplu. Tu poti gandi logic? 1 plus 1 cat fac?
Acum tu poate zici ca anumiti oameni au omorat, dar asta nu inseamna ca erau crestini buni/adevarati daca au facut exact ceea ce crestinismul interzice... asa zic si eu ca sunt Dumnezeu dar tu o iei de buna? Asa si cu crestinii care incalca regulile se baza...
Trebuie facuta o distinctie, pentru ca nu gandesti corect, intre ceea ce spui si ceea ce faci. Un om nu e definit de ceea ce spune ci de ceea ce face. Poti sa spui ca esti ce vrei dar daca faci opusul nu inseamna ca esti acel lucru...
Si eu pot sa omor pe cineva si sa spun ca de fapt sunt suedez in sufletul meu nu roman, sau sa spun ca sunt suedez si apoi omor pe cineva. Asta inseamna ca suedezii sunt de vina dupa logica ta?
Si crestinismul nu s-a impus prin sabie, ci prin iubire. Cel putin initial cand toti crestinii declarati erau adevarati. Au fost oameni care au refuzat sa mai lupte ca si gladiatori pentru ca erau crestini, au preferat sa moara decat sa ucida pe cineva. Crestinii au pus capat luptelor cu gladiatori care au fost printre cele mai violente lucruri din istoria omenirii(imagineaza-ti ca inainte sa vina crestinismul in loc sa joace fotbal pe stadion se omorau, o echipa se omora cu alta echipa in timp ce supprterii strigau din tribune, care ramaneau in viata si ii ucideau pe ceilalti castigau)
Iar apoi crestinii s-au extins si pe alte continente si ca dovada al evoluarii tarilor crestine, practic erau mai evoluati decat altii care erau in epoca de piatra erau ca triburile din istorie aveau religii in care sacrificau/omorau oameni/fete/copii in mod regulat pe altar(de exempl aztecii).
Sau erau unele populatii canibale in care mancau alti oameni pe care ii prindeau.
Nu imi spune ca era mai rau crestinismul decat acele religii violente ale acelor triburi. Si oricum cei care au omorat dupa cum spuneam nuverau crestini adevarati.
Pai spre exemplu satanismul asta se zici tu nu cred că înjosește femeile așa cum o fac multe religii....deci cam adevărat e.
Nu. Satanismul are in mod explicit intentii satanice, in timp ce alte religii se afla pe un spectru de confuzie.
Ai intalnit tu vreun satanist?
Nu, tu?
Am zis,, Nu prea cred". Dacă ai știut să citești bine, înseamnă că trebuia să înțelegi...
Hai, paa!
Te am confundat