anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La Recensamantul din 2021 va veti exprima apartenenta religioasa (sau veti spune ca sunteti atei/fara religie) sau veti refuza sa raspundeti la aceasta intrebare? Sunt curios cati ar fi mandri de religia lor. Multumesc pentru timpul acordat!

41 răspunsuri:
| Holiday a răspuns (pentru danut):

"Cand s-a facut Constitutia, astia nu erau."

Nu Constitutia stabileste care sunt cultele recunoscute. Ea doar stabileste cadrul general. Muci le faci.
Oricum esti combinatia cea mai nasoala, credincios cu vederi de stanga...

| danut a răspuns (pentru Holiday):

Nu fac politica la religie dar demonii sunt de dreapta, fascisti, legionari asa ca nu prea intelegi lumea unde traim.

| Holiday a răspuns (pentru danut):

"...demonii sunt de dreapta, fascisti, legionari..."

Spiridusul tau tot vederi de extrema dreapta are. Ia compara putin.

| Celcestietot a răspuns (pentru AC4S4):

Pai si, care este religia adevarata?

Răspuns utilizator avertizat
| danut a răspuns (pentru Holiday):

Esti prea tanar ca sa vorbesti de politica.

| danut a răspuns:

Pentru unii care bantuie inutil pe aici, crestinii, urmasii lui Cristos, Hristos, CRED ca Hristos ESTE Dumnezeu, Fiul Dumnezeului Tata. Conform Bibliei cei care NU cred ca Hristos ESTE Dumnezeu sunt demonizati.Martorii lui Iehova NU CRED CA Hristos ESTE Dumnezeu deci nu fac parte dintre cei care CRED ca Hristos ESTE Dumnezeu, CRESTINII. Una este sa faci parte dintr-o religie anume si alta este sa fi CRESTIN.

| RAY a răspuns:

Mam declarat si in trecut ateu si ma voi declara mereu

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

E o idee buna, ma mai gândesc.

| SG1995 a răspuns:

Ei bine pe hârtie sunt ortodox, în practică sunt panteist/agnostic, în concluzie? Chiar nu-mi pasă, pur și simplu am trecut peste etapa aia în care doream să mă afirm cu credințe sau necredința religioasă. Deci probabil o să mă trec exact cum scrie pe certificatul de botez, iar ce cred eu, e fix problema mea.

| alex598 a răspuns:

Eu spun că îs creștin.