Buna,
Poti fi nasa copiluluifara probleme, e vorba de un botez, nu de o cununie. La cununie nu poti fi nasa daca nu esti casatorita religios.
Asadar, vorbeste cu prietena ta, vorbeste cu preotul unde vor sa faca botezul si spune-i ca iti doresti acest lucru, dar ca esti singura. Nu va fi nici o problema, vei vedea.
Vorba ta, ca sa lamurim ceva, tu pui 1000 de euro, eu 1000, alegem aleatoriu 5 biserici si mergem sa vedem daca e de acord popa sa oficieze o casatorie cu nasi necasatoriti. Daca la 4 din 5 ii conving sa faca asta iti iau mia de euro, daca nu, mi-i iei tu pe ai mei. Ce zici, te bagi? Ca altfel doar discutam discutii, ca sa zic asa.
Daca oamenii nu iti interzic, fa-o... si... pacatul meu sa fie. Sunt sigur ca D-zeu nu are nimic impotriva.
Hahaha, eu am botezat un copilas, eram minor si pe deasupra si ateu. Deci se poate mai mult de-atat, i-l doare-n cot pe popa, banu sa iasa.
Pace
Din nefericire nu este posibil, desi nu te impiedica nimebi sa ii fi nasa in afara bisericii, pentru ca a fi nasa inseamna sa o caluzesti spre mantuire, spre biserica, spre a face bine
Dumnezeu sa te ajute!
anonim_4396 întreabă: