| Baroso a întrebat:

vreau sa imi pun silicoane la maini si umeri faza e ca nu prea am muschi am mers la sala da degeaba. Am vrut sa iau steroizi da am auzit ca fac rau si vreau sa imi bag silicoane in brat.
Credeti ca e pacat daca fac asta adica ca modific corpul sau ceva. va rog sa imi spuneti. am concurs de culturism saptamana viitoare.

4 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Dumnezeu vrea sa avem grija de corpul nostru nu sa ne expunem la riscuri inutile.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Cred ca mai important e ceea ce ai in capsor nu ce ai sub piele in brat! dar se pare ca n-ai niciunde!

| suffarstar a răspuns:

Eu nu te sfatuiesc sa faci treaba asta. Fa culturism in mod corect, si vei creste. Nu e corect sa-ti pui silicoane,altii au muncit ani in sala ca sa faca un corp pe care tu il faci cu cateva operatii. Nu cred ca lui Dumnezeu ii place chestia asta.
Orice rezultat trebuie atins prin munca,doar asa vei dovedi ca esti destul de puternic,dar daca tu trisezi,ce respect fata de tine insuti vei avea? Ce sa mai vorbim despre ce vor crede ceilalti. Vezi cum e privita o fata frumoasa naturala si cum e privita Bianca Dragusanu. Daca alegi calea mai usoara, nu vei dovedi decat ca esti slab, poate vei avea un premiu, dar nu si valoarea lui, no offence.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Acest articol te-ar putea ajuta să înţelegi principiile biblice se pot aplica la acest subiect: http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/1102008099

Cele bune!