Da. Pentru a ne curati sufletul si pentru a intampina Sarbatoarea cea mai importanta sarbatoare, Invierea Domnului nostru Iisus Hristos, cu sufletele curate si deschise.
Normal ca nu, doar ce sa ma mai si infectez cu vreo hepatita de pe lingura lu nenea popa.
Nuuuu.Cred in Dumnezeu dar nu sustin biserica ortodoxa.Du-te la un preot care are POS .
Numai bine!
Tu inca nu ai auzit? Acum te poti spovedi online! Banii se trimit prin paypal, paysafe sau alte mijloace, mult noroc.
Am uitat sa-ti spun ca poti lua legatura cu preotul pe facebook, twitter, skype, yahoo, etc. Sper sa te ajute.
De ce ai nevoie de ajutorul protului ca sa vorbesti cu Dumnezeu? Cand te rogi stai cu pretul langa tine mereu? Preotii sunt niste escroci, de ce ai nevoie de el nu inteleg poate e la fel de pacatos ca tine sau si mai pacatos.Mu imi spune ca dupa spovedenie te simti mult mai bine si linistit...te simti asa pentru ca esti usurata si scapi de frica ca te gandesti in subconstientul tau ca nu mai ai nici un pacat pentru un timp si dupa revii si iar iti ieste frica de pacatele tale...
Foarte adevarat ce ai spus oricum tin post o saptamana atunci pana in partasanie cica e bine si oricum nu am nimic de pierdut asta fac in fiecare an.
Da adevarat dar nu toti sunt escroci mai exista preoti care au cu adevarat credinta in Dumnezeu.
... Cineva spunea pe aici ca si preotul e pacatos, dar daca s-ar lua un grup de 10000 de preoti si un grup de 10000 de oameni obisnuiti (ai unui orasel), unde se vor intalni mai multe patimi, pacate, betii, nelegiuiri, procese, furturi, divorturi, adultere, sinucideri, calomnieri, injurii, certuri, etc…? De 100 sau de 1000 de ori mai putine in randul preotilor decat al oamenilor din acel orasel de 10000 de locuitori! Nu este usor, dar se poate verifica…
Nu merg, nu am mai fost de peste 10 ani si inghesuiala nu este printre activitatiile mele preferate.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: