| BibisorxD a întrebat:

Heyaa. Scuzati categoria dar chiar n-am stiut unde sa postez intrbarea, si probabil am nimerit bine aici, deeeci dragi useri si cititori ai acestui site, voi credeti in fantome? Am tot citit tot felul de teorii cum ca n-ar exista si e doar pura imaginatie daaar in Dumnezeu de ce credem? Nici pe el nu l-am vazut/vedem si tot credem, asa si cu fantomele/spiritele/moroii/strigoii etc. Vreau un raspuns cat mai plauzibil si intamplari ciudate/infricosatoare la care nu ati gasit un raspuns concret si logic.

Thx.^^

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Nu stiu daca exista fantome, dar nu cred in existenta lor, nu uita un sambure de adevar e in orice poveste, ceva se intampla de ce atatea persoane declara intamplari ciudate parerea mea creierul sub efectul electromagnetismului creaza halucinati foarte reale si intense, mai e si ipoteza ca sunt pers din viitor sau intr-un univers pararel, putem afirma ceva? nu cred putem sa le negam existenta da sa afirmam ceva nu cred

5 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Nu exista fantome. Exista suflet, dar asta e o alta poveste!

| Narfundo a răspuns:

Mare atentie.Nu exista fantome, strigoi, moroii, etc.Toate sunt superstitii si cum superstitiile sunt de la diavol, ar fi bine sa te prinzi. Diavolul si demonii lui sunt singurii ataca persoanele slabe prin astfel de frici. Apoi cand ne maturizam diavolul ne ataca altfel.Lupta de mic/a si refuza sa cazi prada fricii. Exista chiar o vorba in biblie si zice " De ma voi afla in valea plangerii, valea umbrita de moarte si durere, eu nu ma voi teme, caci tu Dumnezeule ma veghezi si nu lasi raul sa imi fure sufletul".

| Loora a răspuns:

Nu exista fantome stai linistita. Astea sunt baliverne laughing. In Dumnezeu cred ca exista, pentru ca o Biblie. Insa pana acum nu am vazut o carte despre fantome laughing!

| BibisorxD explică:

Loora, din cate am inteles exista si o anume "Biblie Satanista", am auzit pe undeva de asa ceva, si alte carti despre fantome si altele... Multumesc de raspunsuri, desi cum am mai spus, am citit tot felul de ipoteze si da stiu si faza cu sufletul...Si totusi daca ne gandim logic, sufletul sta 40 de zile parca pe pamant deci practic e un spirit printre oameni thinking

| Grigore_Claudiu_1999 a răspuns:

Am vazut pe youtube in parcul sticlaria Bucuresti ar fi fantome in acel video depe youtube arata cum se aude voci si un copil care se trasforma in animal.Eu am zis cai facatura si am zis (hai sa mergem acolo) cand am ajuns parcu era mai rau ca un film horror am fost de 2 ori odata ziua si odata noaptea ziua am auzit doar voci si nuaptea cand coboram scarile putin mai in fata era ceva negru am mai cobarat si acolo era nu stiu ce ceva negru in forma de om mergea repede si dadea din cap na veea cum sa fie om dadea din cap si mergea repede nu stiu ce este...