| stf a întrebat:

Hmm voi ce parere aveti de musulmani? :-&

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt niste oameni credinciosi de felul lor; insa credinta lor nu e intemeiata pe Sfanta Scriptura! Au de profet pe Mahomed si comit tot felul de crime zicand ca cei care nu sunt de religia lor trebuie exterminati si ca aduc slujba lui Allah cu cat omoara mai multi din alte religii; in plus ii invata de mici sa fie teroristi! lor nu le este teama sa se sinucida daca prin asta reusesc sa le provoace suferinta altora! Ceea ce imi place la ei este ca sunt foarte credinciosi spre deosebire de ortodocsi sau alte religii; chiar daca credinta lor nu este credinta sfintilor care a fost lasata de Mantuitorul pe pamant!

| Rapplex a răspuns (pentru anonim_4396):

"Au de profet pe Mahomed si comit tot felul de crime zicand ca cei care nu sunt de religia lor trebuie exterminati" Prietene, amintesteti ce a facut Biserica Catolica din 1096 pana in 1270.Aia e o cauza sfanta, se permite crima, nu? Nu vezi ca fiecare isi apara religia prin orice mijloace? Daca te duci in lumea araba si ii intrebi despre religia crestina, vor spune exact ce ai spus tu despre religia lor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Rapplex):

Ai dreptate prin ceea ce spui despre Biserica Catolica; insa dupa parerea mea crestinii adevarati nu ucid pe nimeni; chiar daca au impotrivitori care li se opun crezului lor; nimeni nu da dreptul omului sa ucida alt om!

| Hyzuu a răspuns (pentru Rapplex):

Am observat la unele slujbe faptul ca religia catolica este o religie pacatoasa a romaniilor.

8 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Sunt musulmani şi musulmani. Depinde de gradul de cultură a fiecăruia dintre ei.

| Dumnezău a răspuns:

Citez dintr-un verset din Sharia,parte integrata a Coranului: ''Femeia este ca si pamantul tau,foloseste-te de femeie,cum te folosesti de pamantul tau''

Iar chestia asta de mai sus da dreptul barbatului musulman, prin religie, la viol.Musulmanii,mai ales cei fundamentalisti(cum ar fi cei ce adereaza la doctrinele Fratilor Musulmani), mi se par cea mai joasa forma de existenta, sociala si religioasa a unui om.Sunt inapoiati,sunt incapabili sa vada in afara religiei lor,desi sustin ca Allah(Dumnezeu) a vorbit prin trei profeti: Moise,Iisus si Mahomed,sunt indoctrinati de mici cu niste invataturi total gresite,si nu in ultimul rand,chiar daca oi fi eu misogin,o femeie nu se trateaza sub nicio forma asa cum o trateaza musulmanii, si sub nicio forma, nu trebuie lasati in viata musulmanii care fac rau femeilor.

| cristacheceliute a răspuns (pentru Dumnezău):

Am avut onoarea sa intalnesc musulmani de la care fratii crestini ar trebui sa ia exemplu. Religia crestina este inrudita cu cea musulmana, iar directiile difera mai mult dupa nou testament. Au fost alte vremuri, alte locuri, alte conditii de viata. Conditii vitrege atrag solutii pe masura. Natura i-a facut mai aspri in zone sarace in resurse, mai multi barbati la lupta, mai multa cruzime, dar si mai stricti in religia lor; mai multi morti in razboaie si cand mortalitatea barbatilor ajunge prea mare, iar unii sunt mult mai bogati si puternici decat altii, atunci haremurile au fost un curs natural al lucrurilor. Lafel cum carnea de porc sau alcoolul le puteau fi fatale - gandeste-te la intoxicari si deshidratare in desert. E o civilizatie diferita, sa avem mintea deschisa si sa nu judecam dupa criterii care ne apartin noua, nu lor. Oricum in ultimile decade au imigrat multi si parte din ei s-au adaptat foarte bine culturii europene (mai repede decat tiganii, in orice caz - ei venind cu o cultura si mai diferita).

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Respect pentru vecini happy

| mariana_1976 a răspuns:

Salut,desigur ca am pareri impartite, dar vreau a va spun ca am citiva prieteni musulmani din Palestina, Israel, Algeria si Sudan cu care ma impac.Sunt oameni ca si noi, cu aceleasi trairi si griji.Nu toti sunt teroristi si omoara! Cred ca cine crede asta, priveste prea multe documentare de pe national geographic despre 11 septembrie. Nu uitati ca toate astea fac parte dintr-o mare propaganda a SUA,pentru ca au nevoie de petrolul lorwinking
Ceea ce nu imi place, este ca unde pleaca si unde nu emigreaza, ei isi doresc legalizarea islamului, care incepe cu o mica moschee si sfirseste cu proteste rasiste in strada cu "'. islamul va stapini lumea/ nu exista credinta in afara de islam'' Drept pentru care sunt raspinditi cam peste tot.

Întrebări similare