| ViataMoarte a întrebat:

Hristos a Înviat! Am o întrebare în privința incestului. De ce ar fi un păcat? Care e sensul?

12 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Incestul se referă la relații intime cu membri familiei. Este păcat, copii poti fi cu probleme mintale, iar Dumnezeu nu este de acord cu asa ceva. Leviticul 18:6.

| WaterDrop a răspuns:

Problema majora nu ar fi pacatul propriu zis ci posibilul copil care ar putea rezulta din aceasta relatie si ar avea 50 % sanse sa aiba un retard.

| SG1995 a răspuns (pentru WaterDrop):

Adică ți se pare acceptabilă o relație incestoasă?

| WaterDrop a răspuns (pentru SG1995):

Nicidecum, insa daca tot este sa se intample, macar sa nu faca copii.

Mda, personal nu îi înțeleg nici pe ăștia cu incestul, nici pe cei cu avortul, de ce naiba nu folosesc contraceptive când există atâtea metode.

Gandire limitata.Incestul poate fi si intre veri, si chiar este ceva frecvent si au impresia ca daca sunt veri, sangele este deja indeajuns de spalat ca sa nu apara aceasta problema.Insa, surprize, surprize.

Avortul, pai, aici este mai simplu.El ii sopteste la ureche "nu te ingrijora, stiu ce fac", ea il crede si peste 2 luni ajunge la avort.Usor sa pacalesti pe cineva sub impulsul momentului.

Dacă sunt veri de gradul III- IV sunt mici șansele. De exemplu știu un cuplu care era veri de gradul doi și din cei patru copii pe care îi au doar unul are o mână deformată.

Sansele scad, ai dreptate, insa de ce sa ne jucam cu natura cand sunt atat de multe alte optiuni.Heh.

Păi în mediu rural de unde provin eu este multă lipsă de informare, și se subînțelege.

| xerxes1 a răspuns:

A inviat pe naiba!
Ai pus ochii pe tatal tau, sau el pe tine?

| KiszMy a răspuns:

Copiii rezultați din sânul familiei lui Avram nu sunt bolnavi, ci semitici; deci nu e păcat.

Întrebări similare