| madalina2222 a întrebat:

Hristos a inviat! Am o intrebare pentru toti mai ales pentru atei.Stim ca pamantul este pozitionat fata te soare findca de ar fi mai depare ca Marte am fii inghetati, daca am fii mai aproape ca Venus nem fi parjit. daca pamantu ar fi mai mic ca Mercur atunci atmosfera n-ar mai fi compusa dintr-un amestec de gaze, daca ar fi mai mare ca jupiter la fel ..si mai ales Masa pamantului este de 1, 00; diametrul ecuatorial de 1, 00; raza orbitala de 1, 00 si alte lucruri perfecte care le are pantu ca asezare si altele ..Atunci cum toate lucrurile astea sunt din noroc? caci cum ar fi marte are masa:0. 107; diametru ecuatorial:0, 53; raza orbitala:1, 51..la fel si celelalte in afar de pamant nu au pozitii masa raze orbiatale si alceva perfect ca pamantul n-are cum asa lucruri perfecte si complexe sa naiba un creator nu? ..astept parerile voastre

41 răspunsuri:
| madalina2222 explică (pentru ateuNEGATIV):

Aha crezi ca a fost platit sa zica asemenea lucruri?

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru madalina2222):

Nu stiu nu ma pronunt nu am dovezi

| madalina2222 explică:

Iti mai arat video asemanatoare?

| Inferno a răspuns:

Din multitudinea de planete care exista in univers, posibilitatea ca o planeta sa fie asa "perfecta" cum e Pamantul este foarte mare.
Vorbesc de "loteria cosmica".
Dar Pamantul nu este perfect. Este perfect pentru viata care s-a adaptat pe el. Noi ne-am adaptat la Pamant si am evoluat in functie de el, nu el a fost creat pentru a ne sustine pe noi.
Poate exista viata si pe alte planete care sunt cu mult diferite de Pamant.
Viata se adapteaza la mediu (Pamantul) nu mediul (Pamantul) la viata.

| kriystina19 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Eu sunt sigura 100% ca si pe celelalte planete exista viata si oameni la fel ca noi doar ca Dumnezeu nu permite nimanui sa mearga acolo pentru ca acele planete nu au cazut in pacat asa cum a cazut planeta noastra.
Toate sunt create de Dumnezeu si daca ar fi goale celelalte planete atunci cu ce scop le-ar mai fi creat doar asa ca sa fie de frumusete in univers?

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru kriystina19):

Din moment ce tu asoiciezi stiinta cu satanismul ce sa spun poate satana danseaza pe ele

| sabin89 a răspuns (pentru Apache):

"...in care punctul culminant este taierea unor miei". Mai e un punct culminant: Taierea imprejur.

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Mda deci esti cam proasta. Viata a aparut pe Pamant deoarece aici sunt conditii bune nicidecum nu putea sa evolueze omul pe Marte sau Venus (cu toate ca pe marte a existat viata).
In legatura cu proprietatile pamantului care au valoarea 1:WOW CE IDIOTENIE! Oamenii de stiinta au hotarat aceste valori ca sa compare Pamantul cu alte obiecte ceresti, daca traiam pe Marte el avea dimensiunile 1.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Unicitatea ei este la fel ca si unicitatea ta, iar tu ai aparut nu prntr-o minune ci prin ceva normal si chiar prozaic, poate.

| acvilasurprinzatoare112 a răspuns:

Sti daca eram pe Marte sau mai stiu eu ce planeta am fi fost creati sa putem trai pe acea planeta. Daca eram pe Soare, ne-am fi zis ca pe celelalte planete e prea fig, si daca am fi fost pe Pluto am fi zis ca e prea cald pe celelalte, Terra are apa si de aceea am suntem aici de la inceput, ca daca era apa pe Marte am fi fost acolo. Eu sunt ateo-crestina si cred ca am o parte din noi se trage din maimute si o alt parte e creata de Dumnezeu.

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru acvilasurprinzatoare112):

Deista