Ti-am mai pus intrebarea asta (parca) esti cumva mama omida de sti tu cu cine vorbesc?
Din felul cum raspunzi imi dau seama ca nu ti-a vorbit niciun Hristos.
Este evident ca nu esti decat un Gica contra, Habar nu ai cum vorbeste Hristos sau cum se vorbeste cu Hristos dar nici nu merita sa-ti spun. Da, sunt multi care comunica cu Dumnezeu, inclusiv eu dar tu nu poti intelege asta. Afla singur copilasule dar in starea ta mi-e greu sa cred ca vei reusi ceva, sa te ajute Dumnezeu.
Tu ai citit vreodata biblia? Acolo se spune despre comunicare verbala intre divinitate si oameni. Ai comunicat tu verbal cu Hristos? Ti-a raspuns verbal Hristos?
Dar tu ai citit-o, evvident ca NU. Daca ai fi citit-o nu ai fi pus asemenea intrebare, cum poti vorbi cu cineva "gura catre gura" aflat la sute de milioane de ani lumina. Discutia cu Hristos se face prin intermediul Duhului Sfant.
Ioan 14, 16. Si Eu voi ruga pe Tatãl, si El vã va da un alt Mângâietor, care sã rãmânã cu voi în veac;
17. si anume, Duhul adevãrului, pe care lumea nu-L poate primi, pentru cã nu-L vede si nu-L cunoaste, dar voi Îl cunoasteti, cãci rãmâne cu voi, si va fi în voi.
Duhul Sfant este cel care face legatura sau intermediarul cu Domnul Hristos, citeste Biblia.
DeProfundis99 întreabă: