| robby212 a întrebat:

HRISTOS S-A INALTAT!

Buna dimineata TPU!
Am revenit pentru a va aduce la cunostinta faptul ca Dumnezeul nostru exista!
Adevarat va spun voua tuturor, meteorologii au spus ca ploile se vor termina, la fel si inundatiile!
Dar, fiti atenti, eu va spun voua tuturor! Aveti grija, fiindca dinspre APUS v-or veni suvoaie de apa, inundatii care mai decare! TEEI SFERTURI DIN OMENIRE V-A SUFERII! Credeti acum ceea ce va zic, sau veti crede dupa ce se va intampla, dar nu va temeti! Sa stiti ca Domnul ne va apara, dar trebuie sa ne rugam LUI! Adevarat, adevarat va spun voua Hristos Fiul Domnului este!
Si cu adevarat va spun, cuvintele nu sunt de la mine, ci le-am vazut si eu, dar sigur asa va fi, veti vedea!

Numai bine, Doamne ajuta!

37 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cât de religios poți fi!
Pa, pa.

| Dandanache a răspuns:

"TEEI SFERTURI DIN OMENIRE V-A SUFERII!"

La asemenea greseli gramaticale, singura profetie certa e ca iti vei pica Bacul.

Dar fii atent, eu iti spun tie! Corecturile nu vor fi de la mine, ci de la Ministerul Educatiei, dar sigur asa va fi, vei vedea!

| robby212 explică (pentru Dandanache):

Ce greseli gramaticale?
Parca tu nu ai gresit niciodata, tu esti perfect.
Asa se intampla cand scrii repede.

| Dandanache a răspuns (pentru robby212):

Nu e graba, e educatie deficitara. Vorbesti de profetii, dar nu stii cum se conjuga verbele la viitor laughing

| robby212 explică (pentru Dandanache):

Am gresit.Asta e, am scris in graba.
Stiu ce am gresit, nu am ce face acum.

| Mădă0611 a răspuns:

laughing
Trei sferturi din populatie, adica Europa, nu?
Ce face chiulu de la scoala. Dunarea aia s-a trezit si ea, hahalera, sa bea apa si a zis sa se plimbe putin, acum vor sa se smechereasca si alte pârâiaşe.

| robby212 explică (pentru Mădă0611):

Ce minte de copil.
Du-te din nou la clasele primare!
Vei vedea, se va zice si la stiri! 3 sferturi din populatia lumii va avea de suferit! 3 sferturi din omenire!
Nu crezi...sunt sigur.
Dar vei vedea ca, din pacate, asa va fi!

| Mădă0611 a răspuns (pentru robby212):

Daca nu e asa, pentru ca mi-ai folosit numele de cateva ori, o sa iti ceri iertare, nu scuze, la 10 intrebari de la categoria asta la care o sa raspund, oricare 10, vezi raspunsul meu, orice as spune, si vii frumusel "Mădălina, te rog frumos sa ma ierti puppy dog eyes", ok? Daca o sa fie cum zici, o sa fac eu asa smug

Asa sa fie!
Nu stiu cand se v-a intampla, dar se va intampla!
Cerul va fi rosu, v-or veni nori negrii care se vor inrosii.

Rosu e cerul la apus, n-o intoarce. Inundatii peste 3 sferturi din omenire, si nu peste cateva secole. Daca nu era net, in "clauza" puneam si pupatul mainii, si faceam un mega super efort sa nu ma spal cel putin o saptamana laughing

Vezi ca daca se intampla cum am zis eu, se intoarce.
Se va inrosii cerul din cauza furtunilor, de la nori.
Nu te astepta la un rosu cum e pe carioca.

Soare nu va fi, nu? Si norii se vor "inrosii" de la prea mult negru?

Cati ani are profetul tau?

Se v-a inrosii de la furtuna, este un fenomen.
Cred ca nu m-am exprimat pe intelesul tau aici.

| Alphawolf a răspuns:

Mai clasa a 2-a, nu merge ma sa faci afirmatii nefondate, nu asa se sustine o idee, un adevar. Visele pastreaza-le pentru tine. Auzi "prea bine", ai vedenii? Psihiatrul este solutia, doar el iti va da "dreptate"...

| robby212 explică (pentru Alphawolf):

Esti un om foarte....mai bine lasa asa,
Apropo, eu stiu ca asa va fi, nu inteleg care e problema ta.

| Alphawolf a răspuns (pentru robby212):

Problema mea? Daca vrei sa sustii o convingere, sa convingi pe cineva de ceea ce "stii"(evident ca asta a fost intentia ta), trebuie sa prezinti argumente si dovezi. Este deplasat ca un "nimeni" din lumea virtuala sa aiba pretentia sa-i credem o afirmatie fara sa o sustina cu absolut nimic.

Eu stiu ca Scufita Rosie este zeita intelepciunii. L-a facut sah-mat pe Dumnezeu, i-a furat mintile din dorinta de putere, dar ea nu-l iubeste pe Dumnezeu, ea il iubeste pe Harap Alb, zeul frumusetii. Trebuie sa ma crezi ca eu stiu sigur ca asa e!

| robby212 explică (pentru Alphawolf):

Este un fel de profetie.
Acum nu am nici argument nici dovada.
Daro sa am dovada, cand vei vedea ca asa se va inampla.
Este greu de vorbit cu tine...
Vei vedea ca asa este.
Ce nervi imi fac ateii de pe aici, sunt niste oameni imposibili, pur si simplu nu vor sa creada.
Multa lume mi-a pus urmatoarea intrebarebig grine ce crezi in Dumnezeu?
Iar eu am raspuns:Tu de ce respiri?
Nici oxigenul nu il putem vedea, dar totusi exista.
Sunteti imposibili, cred ca renunt.

| ErrorFound a răspuns:

Esti la fel de tembel ca Dumnezeul tau si du-te naiba si tu si el. Daca isi doreste sa ne omoare pe toti, s-o faca cat mai repede. E ca un copil de 5 ani. Primeste o jucarie(noi) si dupa 2 secunde o strica.

| robby212 explică (pentru ErrorFound):

Omule! Adevarat iti spun, ai injurat pe Dumnezul nostru, pocaieste-te sau vei arde in Iad!

| ErrorFound a răspuns (pentru robby212):

Cum crezi...

| ErrorFound a răspuns (pentru robby212):

Exista un moment in viata in care trebuie sa-i spui unui om ca greseste si ca ideile lui sunt stupide.-Christopher Hitchens

| Kalla a răspuns:

Robby,acum ei rad dar nu o sa mai rada cand o sa cunoasca puterea Domnului!

Numai bine.

| M25M a răspuns (pentru Kalla):

Te rog, nu-l incuraja!

| Kalla a răspuns (pentru M25M):

Care e problema ta? O.o

| M25M a răspuns (pentru Kalla):

Problema mea este ca intrebarea atinge paroxismul stupiditatii, si rog lumea sa nu-l incurajeze...In fine, poate ai aceeasi varsta cu utilizatorul.

| Kalla a răspuns (pentru M25M):

Nu are treaba varsta si cred ca e mai mare ca mine.In fine, TPU e un site public si el poate scrie cea ce vrea.Si nu incurajez pe nimeni.

| robby212 explică (pentru M25M):

Si e vreo problema?

| M25M a răspuns (pentru robby212):

Tocmai am precizat-o.

| robby212 explică (pentru M25M):

Poate n-am citit eu, dar zi care e problema.
Ca ma incurajeaza? Mare chestie, e un site public (din cate stiu).

| Zenit313 a răspuns:

Hristos Fiul Domnului este! rolling on the floor)
Daca te uiti la meteo, nu inseamna ca esti profet!

Dezastrele naturale exista de 4, 5 miliarde de ani si o sa mai existe atata timp cat o sa mai fie planeta...

| Mikhtarian a răspuns:

ADEVARAT S-A INALTAT!
Lasa-i, nu-i poti trezi la realitate caci iau totul in batjocura, asa cum s-a intamplat si cu Mantuitorul Nostru.
Timpul v-a arata daca am avut noi dreptate sau invers.
Doamne ajuta.

| robby212 explică (pentru Mikhtarian):

Stiu si eu ca nu pot.
Nu vor sa creada!
Dar, pentru a le dovedi ca Dumnezeu exista, am facut ce am facut.

| Mikhtarian a răspuns (pentru robby212):

Inteleg,daca nu vor, nu-i poti obliga, caci Dumnezeu nu-i obliga.
Lasa-i, pacat de ei, ca nu vor sa vada Adevarul si Frumusetea vietii.

| Dandanache a răspuns (pentru Mikhtarian):

Nu se discuta de Sfanta Scriptura, ci de "revelatia" unui cutarica, nu stim cine, nu stim cum. E cam mult sa pui atat de usor cuvantul adevar, scris si cu majuscula, in concluzie, nu crezi?

| Dumniezău a răspuns:

"cuvintele nu sunt de la mine, ci le-am vazut si eu". Cine ti le-a aratat, dumnezeu?rolling on the floorMai lasa-te de fumat iarba si vino la realitate

| robby212 explică (pentru Dumniezău):

Cuvintele sunt de la Dumnezeu, dar nu mi le-a aratat mie, pentru ca si eu sunt un pacatos la fel ca voi!

| IoanieCriminalul a răspuns:

Fals s-a inaltat! Ce tot zici acolo nu inteleg nimic