| robby212 a întrebat:

HRISTOS S-A INALTAT!

Buna dimineata TPU!
Am revenit pentru a va aduce la cunostinta faptul ca Dumnezeul nostru exista!
Adevarat va spun voua tuturor, meteorologii au spus ca ploile se vor termina, la fel si inundatiile!
Dar, fiti atenti, eu va spun voua tuturor! Aveti grija, fiindca dinspre APUS v-or veni suvoaie de apa, inundatii care mai decare! TEEI SFERTURI DIN OMENIRE V-A SUFERII! Credeti acum ceea ce va zic, sau veti crede dupa ce se va intampla, dar nu va temeti! Sa stiti ca Domnul ne va apara, dar trebuie sa ne rugam LUI! Adevarat, adevarat va spun voua Hristos Fiul Domnului este!
Si cu adevarat va spun, cuvintele nu sunt de la mine, ci le-am vazut si eu, dar sigur asa va fi, veti vedea!

Numai bine, Doamne ajuta!

37 răspunsuri:
| robby212 explică (pentru M25M):

Si e vreo problema?

| M25M a răspuns (pentru robby212):

Tocmai am precizat-o.

| robby212 explică (pentru M25M):

Poate n-am citit eu, dar zi care e problema.
Ca ma incurajeaza? Mare chestie, e un site public (din cate stiu).

| ErrorFound a răspuns:

Esti la fel de tembel ca Dumnezeul tau si du-te naiba si tu si el. Daca isi doreste sa ne omoare pe toti, s-o faca cat mai repede. E ca un copil de 5 ani. Primeste o jucarie(noi) si dupa 2 secunde o strica.

| robby212 explică (pentru ErrorFound):

Omule! Adevarat iti spun, ai injurat pe Dumnezul nostru, pocaieste-te sau vei arde in Iad!

| ErrorFound a răspuns (pentru robby212):

Cum crezi...

| ErrorFound a răspuns (pentru robby212):

Exista un moment in viata in care trebuie sa-i spui unui om ca greseste si ca ideile lui sunt stupide.-Christopher Hitchens