| robby212 a întrebat:

HRISTOS S-A INALTAT!

Buna seara TPU, ieri a fost Sfanta Sarbatoare a Inaltarii Domnului nostru, Iisus Hristos!
Am venit cu o explicatie stintifica (fizic)...multi ati intrebat de ce Dumnezeu a creeat raul, pe Satana etc.
Cei care vor sa imi auda explicatia, sa spuna.

38 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de ce crezi că nu suntem știutori că Satana a fost primul înger al lui Dumnezeu și după un timp s-a răzvărtit împotriva lui?
Stai la orele de religie!
Pa, pa.

| robby212 explică:

Prima data am sa va pun doua intrebari, sa raspundeti cu "da" sau "nu".

Exista caldura?
Dar frig?

| Mădă0611 a răspuns (pentru robby212):

Exista caldura si frig, caldura nu poate exista fara frig, dar frigul poate exista fara caldura, la fel lumina si intunericul.

| robby212 explică (pentru Mădă0611):

Gresit!
Nu frigul nu exista! Frigul inseamna lipsa caldurii.
Poate exista multă căldură, mai multă căldură, super-căldură, mega-căldură, căldură nelimitată, căldurică sau deloc căldură, dar nu avem nimic numit "frig". Putem ajunge până la 458 de grade sub zero, ceea ce nu înseamnă căldură, dar nu putem merge mai departe! NU EXISTĂ FRIG! Dacă ar exista, am avea temperaturi mai scăzute decât minimul absolut de -458 de grade! Fiecare corp sau obiect e demn de studiat dacă are sau transmite energie, şi căldura e cea care face ca un corp sau material, să aibă sau să transmită energie. Zero absolut (-458 F) înseamnă doar, ABSENŢA TOTALĂ A CĂLDURII! Frigul e doar un cuvânt pe care îl folosim pentru a descrie absenţa căldurii! Nu putem măsura frigul! Nu există unităţi de măsură pentru frig! Căldura poate fi măsurată în unităţi termice, deoarece căldura este energie! Frigul NU E OPUSUL CĂLDURII, ci doar ABSENŢA EI!

Dar intunericul exista?

| Buresbista123 a răspuns (pentru robby212):

Ia zi exista caldura? sau e un frig mai bland? deci sa stii si tu ca exista caldura ca si frig, totul e de perceptie, tu nu ai putea sa vezi fara lumina si la fel fara intuneric, totul e ca o scara fara capete, perceptia ta creeaza iluzia de realitate sa zicem iluzie si nu prea depinde

:)) Ai "studiat" povestea cu elevul Ainştain (ca Einstein nu era) si ai venit sa bati ateii?
Prietene, frigul si intunericul exista, existau inainte sa existe caldura si lumina, dar oamenii le numesc si le calculeaza cum pot, asa e si cu ateii, ateu fiind un cuvant inventat de teisti, astfel pare ca ateu inseamna ceva lipsa, cand de fapt teist inseamna ceva in plus. Daca stiau oamenii de la inceput ca intai a fost frig si intuneric, poate caldura si lumina se masurau altfel.
A, am gasit si articolul :)), am avut dreptate.
http://www.neuronu.ro/......-din-1921/

Mda, oricum are dreptate ceea ce zice acolo.
Raul exista pentru ca asa trebuie, raul exista fiindca raul inseamna lipsa lui Dumnezeu.
Cum tu negi ca Dumnezeu exista si eu pot nega ca tu ai creier...Pentru ca nu ai cum dovedi, nu il poti vedea (se poate, dar zic direct), simti, auzi, atinge etc.
Concluzia:Tu nu ai creier si Dumnezeu exista!

Eu am creier, dupa ce mor, poti sa vii sa-l vezi, dar tu nu ai la figurat. devil
Oricum ai intoarce-o, argumentele teiste, in special cele crestine, sunt extrem de penibile.
Raul exista pentru ca lumea e duala, si in Univers exista materie si antimaterie/materie pozitiva si materie negativa (nu in sensul de rea), exista apus si rasarit, adanc si inalt, aproape si departe.
Si concluzia e de rasul curcii. Si, ai emotii pentru clasa a 7-a? smug

Ce emotii? Vrei sa spui ca treci in clasa a 7-a?
"Eu am creier, dupa ce mor, poti sa vii sa-l vezi, dar tu nu ai la figurat."
Iti spun eu ca tu nu ai nici la propriu, nici la figurat.
Creierul iti sta lejer in cap, fiindca e foarte mic.
Poate ai ceva acolo, dar tot degeaba, l-ai lasat sa moara sub tampeniile voastre ateiste.Voi pur si simplu nu vreti sa credeti, asta e problema, nu vreti.

Numai bine si ....succes in clasa a 7-a!

Din moment ce stiu ca fara creier la propriu nu poti trai, inseamna ca am si si, dar tu n-ai la figurat smug A, treci in a 6-a. smug Asa zi. Succes si tie! \m/

| Zenit313 a răspuns (pentru robby212):

"Eu nu vreau sa cred, eu creau sa cunosc! " -Carl Sagan

Tu de ce nu crezi in zane, capcauni, zmeni si spiridusi? TU NU VREI SA CREZI!

Cine iti da tie dreptul sa spui ca prietenii tai imaginari sunt mai buni ca ceilalti? laughing

Ce minte stupida ai.
Hai lasa chestiile astea si du-te in clasele primare, iti lipsesc clasele a 3-a si a 4-a.

love struck iubirea crestineasca love struck
Hopaaaaa, acum am minte, mooooama, ca sa vezi chestie. smug

| Mădă0611 a răspuns:

Ia sa te aud, de ce a "creeat" dumnezeu raul?

"creeat".
Am gresit si eu, nu stiu ce am facut, cred ca am apasat de 2 ori pe "e".

| sublime89 a răspuns:

Sa-mi explici tu mai bine cum s-a ridicat Isus asta la cer, ascunzandu-se dupa un nor cica. Avea cumva vreo racheta in spate? Si unde a ajuns apoi, in spatiu? Si de acolo, unde? Si mai zic astia ca Yuri Gagarin a fost primul om in spatiu laughing

| robby212 explică (pentru sublime89):

Deviezi de la subiect.

| sublime89 a răspuns (pentru robby212):

Nu deviez deloc, in intrebare ai adus vorba de invierea asta.

| robby212 explică (pentru sublime89):

Am salutat crestineste, si am spus ca a fost o sarbatoare imporatanta.Lasa asta...
Era vorba despre altceva, dar vad ca nu am cu cine, intelegi greu.

| M25M a răspuns:

Uimeste-ma!

| M25M a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=J6yM15pF5Dk

"Am venit cu o explicatie stintifica (fizic)...multi ati intrebat de ce Dumnezeu a creeat raul, pe Satana etc.

Cei care vor sa imi auda explicatia, sa spuna."

Penibil.

| robby212 explică (pentru M25M):

Ce e atat de "penibil".

| Zenit313 a răspuns:

Dumnezeu a creat raul pentru amuzament! happy

| Kalla a răspuns (pentru Zenit313):

Ba nu.Lucifer a devenit rau numai ca Dumnezeu are niste responsabilitati si chiar daca stia ca devenea asa nu a facut nimic pentru ca si el are niste reguli.Nu schimba viitorul sau trecutul doar ca sa-si faca pe plac asa ca nu mai abera ca nu esti crestin si nu-L intelegi pe Dumnezeu pentru ca nu te intereseaza, doar inventezi.Ce bine ca persoanele ca tine nu pot fi Dumnezeu pentru ca lumea s-ar duce pe rapa.

| Zenit313 a răspuns (pentru Kalla):

Tu nu iti cunosi religia si este foarte rusinos...
Daca as fii eu Dumnezeu,toti dracii si tot raul ar fi inchis in iad,nu ar mai fii foamete,ura,crima,tortura,violenta, saracie, oamenii ar fi liberi sa isi aleaga destinul indiferent daca imi place mie sau nu si nu ar avea de ales, nu ar fi obligati sa ma iubeasca, portile raiului ar fi deschise pentru toti ca este destul loc in rai..etc.

Daca eu sunt Dumnezeu si tu esti inconjurata de tigani ca sa te violeze, eu nu as permite acest lucru!
Daca eu as fii Dumnezeu nu as permite nici acest lucru!
http://www.youtube.com/watch?v=VRaLcbxpIsw

Asta este diferenta dintre Dumnezeul tau sadic, brutal, imoral, rasist, gelos si cu probleme de personalitate!

Tu vrei sa imi spui mie ca tu il intelegi o entitate care este peste intelegerea umana? Tu realizezi ce prostii spui?

Ai permite oricui sa intre in iad? Chiar si lui Bin Laden? Chiar si unui violator?
Apropo in Biblie scrie clar ca Dumnezeu ne lasa sa facem ce vrem, daca vrem sa credem in El bine, daca nu nu ne obliga. Daca ne obliga sa credem in El am fi toti crestini.Am fi toti ca Ema5 sau chiar si mai credinciosi ca ea.Dar avand in vedere ca sunt atatea religii, putem deduce ca ne-a lasat liberul arbitriu.

| M25M a răspuns (pentru Kalla):

Pai cine l-a creat pe Lucifer..., nu Doamne Doamne?

Nimeni nu merita tortura vesnica! Daca as fii Dumnezeu nu as permite sa existe raul in lume,acesti oameni ar fi buni! Raul ar fi inchis in iad.

Dumnezeu ne iubeste,ne lasa liberi,dar daca nu facem cum vrea El,ne trimite sa ardem pentru eternitate!
Cat de nebun poti sa fii ca sa torturezi pe cineva in cele mai brutale si grotesti moduri?!
Noi nu suntem liberi sa alegem! Noi suntem OBLIGATI sa alegem!
Cine ar alege ca sa arda pentru eternitate?! Suntem obligati sa il iubim!
Dragoste cu forta se numeste VIOL!

Eu daca iti pun pistoul la tampla si iti spun : Banii sau Viata, tu nu o sa fii libera sa legi, o sa fii obligata sa alegi! Si normal ca o sa alegi Viata!

Eu NU vreau sa fiu obligat sa aleg, nu vreau sa am optiunea dintre Rai si Iad, eu nu vreau sa fac parte din acest circ copilaresc!

In fine...sunt sigur ca nu este real, o entitate perfecta daca exista, nu are cum sa gandeasca ca un frustrat sexual!winking

| Kalla a răspuns (pentru M25M):

Da dar lucifer era bun cand Dumnezeu l-a cred.Era cel mai puternic si frumos inger.Era seful armatei ceresti.

Nu Dumnezeu tortureaza ci diavolul.

Oricum o zi buna si la reveder!

Dumnezeu PERMITE ca diavolul sa te tortureze!

| M25M a răspuns (pentru Kalla):

Nu conteaza, daca urmam un fir logic simpli, Dumnezeu care stia ce se va intampla, fiind omniscient, l-a creat pe Lucifer, in prima instanta fiind bun, dar acesta s-a incapatanat si a deveit rau. Acest ultim fapt nu schimba situatia: cu toate ca stia ce se va intampla, Dumnezeu l-a creat pe Lucifer.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Kalla):

Bin Laden sau un violator, daca inainte de moarte se caieste sincer si "il accepta pe Iisus", ajunge in rai. smug

Răspuns utilizator avertizat
| IoanieCriminalul a răspuns:

Hai zi.Parca vad ce perle spui

| 22SWAG22 a răspuns:

Am auzit la stiri ca racheta lui Isus o puscat in aer...

| matetzu a răspuns:

Sublimedani89 cine esti tu sa ii zici Domnului nostru Isus (Isus asta) tu insulti crestinismul