anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://armoniamagazineusa.com/......-adevarul/ De asta ce m-ai ziceti? :-)

Răspuns Câştigător
| Katczinsky a răspuns:

Nu trebuie sa fie nimeni laureat al premiului Nobel sau sa fie un geniu recunoscut pentru a sti ce li se intampla. Nu trebuie sa ai cunostinte despre cum apare si de ce apare si la ce temperaturi si ce ete de fapt focul ca sa stii ca daca pui mana te arde, nu? Ai evitat putin intrebarea pe o cocluzie nefondata. Inteligenta nu are nimic de-a face cu divinitatea. Nu dai teste ca sa intri in cer. De asta nici Biblia nu prea are nevoie de stiinta. Poate ca ei ca natie au un IQ mai scazut decat noi. Dar noi il avem peste medie, asa ca nu prea sunt acceptate comparatii.

Dupa cum am mai spus, in fata lui Dumnezeu geniul e var primar cu idiotul. Si din punct de vededre al credintei, idiotul e mai evoluat decat geniul. Probabil de asta si sunt alesi idiotii in locul geniilor. Un geniu va "musamaliza" intotdeauna ce-a vazut. N-o sa spuna nimanui. N-o sa creada el in primul rand. Mai degraba ar crede ca neuronii lui au capatat puteri supranaturale si l-au dus intr-o iluzie ce a durat ceva, apoi l-au dus inapoi in corpul lui putrezit, decat sa creada ca el chiar vorbeste cu Dumnezeu.

Acuma, e ceva amuzant aici, necredinciosii can vor muri, oare cat timp va dura pana sa-si dea seama ca ceea ce vad si traiesc nu este o iluzie?

Ce camera de filmat? El a murit. Vrei sa poarte o camera de filmat pe cap si sa transmita live pe net?

67 răspunsuri:
| ErrorFound a răspuns (pentru Katczinsky):

Releva faptul ca omul care a scris acel lucru e un mitocan incult care a vrut sa ne pacaleasca.
Poate voia sa atraga mai multi adepti crestinismului. Vad ca sunteti in scadere, apropo.

| Katczinsky a răspuns (pentru ErrorFound):

Pai el era budist. Chiar familia lui il stia ca fiind un mare supus al conceptelor budiste. De ce ar fi vrut sa aduca adepti crestinismului?

SIgur ca suntem in scadere. Omul se prosteste pe zi ce treste. Se imbata cu stiinta si iluzii. Oricum nu cre ca lumea o sa depaseasca cu mult 3000 de ani. SI sfarsitul lumii eu il vad ca pe un moment atunci cand omul o sa creada ca s-a auto-indumnezeit. Ca doar spre asta merge evolutia.

| ErrorFound a răspuns (pentru Katczinsky):

Nu intelegi...Nu asa zisul calugar a scris povestea...

Apropo, care ar fi dupa tine scopul evolutiei? Nu sa devenim mai buni?
Eu asta consider ca trebuie sa facem, sa ajungem la nivelul de zei prin cunoastere.

| Katczinsky a răspuns (pentru ErrorFound):

Pai ei spun ca acel calugar mai traieste (nu stiu daca si in prezent, ca articolul e vechi) si spun ca el a continuat sa raspandeasca invatatura crestina in ciuda obstacolelor. A facut si inchisoare pentru asta (cica).

Oricum eu nu o sa ma bat pe o poveste a carei veridicitate nu o pot confirma. Eu tot ce stiu este Hristos. Asa ca pana aici s-a intins discutia despre acea poveste.

In mare parte, vad acelasi scop ca si tine. Scopul este sa devenim mai buni. Dar nu pentru a deveni zei prin cunoastere, asa cum spui tu, ci pentru a face parte dintr-o clauza mai inalta. O clauza ce este mult mai mare decat orice evolutie. Eu consider ca oamenii fac parte dintr-o poveste mai lunga. Dintr-o carte cu mai multe capitole. Asta e religia. Asta este Hristos. Salvare. Pentru ca noi, asa cum suntem, nu suntem nimic. Eu consider ca Hriston da sens vietii, prin viata insasi (care este reprezentata chiar de El).

| WholeWorldTeam a răspuns (pentru Mădă0611):

Nam nimic impotriva stiintei.Doar ca masonii care conduc lumea invata pe oameni ca nu exista Dumnezeu etc etc ca sa insele lumea.

| WholeWorldTeam a răspuns (pentru ErrorFound):

Pune.La cata nesimtire e pe aici si mistoo sunt obisnuit,

| ErrorFound a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

Cati ani ai?
Si:
Ce stii despre masoni? Pe privat te rog.